Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek meddig érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig érdemes tartogatni a szüzességet?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és valahogy sose akar összejönni a dolog, probálkozok/tam a csajoknál ,de valahogy nem jutok tovább a flörtölés szinten, és most azt mondjátok majd ,h azért nem mert nem jeleztem nekik vissza,h tetszenek pedig igen,és szerintem tudták is csak már nem volt aktuális LOL vagy mintha meg gondolnák magukat hirtelen,h ez a balfék nem kell . Gondolkoztam a prostin,párat fel is hivtam de valahogy mindig lebeszéltem magam a dologrol,h nem én nem vagyok ilyen, pedig rengetegszer fantáziálok arrol ,hogy döngetnék meg 1-2 öt :D . Meg amúgy sem lenne jobb tőle max annyi,hogy elmondhatom ,hogy a farkam már járt punciban :D ,de utána vissza a régi kerékvágásba...Forever Alone :((

2016. febr. 11. 01:32
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Annyi elöny van az embereknèl,hogy ha van pènzed bár az is a hatalmat ,meg erössèget fejez ki, a nök egyböl omladoznak èrted ...Nem hiszem el pl hogy a Vajna Timike öszintèn szereti azt a hòd kèpüt.
2016. febr. 13. 17:37
 42/43 anonim ***** válasza:

Ja viszont jó hír, hogy nem feltétlen kell milliomosnak lenned.

Elég ha van egy karriered, és egy ívelő célod felfelé. Pl van nem kevés mérnök ismerősöm akiknek eléggé bejött az élet. Itthon 6-700 körül keresnek, és jó a munkájuk is. Ez valahogy kiemeli őket, és sokadjára csökkenti a szociális szorongásukat. A nők nem a pénzt imádják (aki igen az golddigger r..ngyó), hanem az egzisztenciát, és az egzisztenciából fakadó egészséges férfias kisugárzást. Azért ha valaki jól keres, jó állása van "mérnök úr, doktor úr, ügyvéd úr" stb... abból egy olyan kisugárzás fakad, és önbizalom, amit imádnak a nők.

Szóval nem kell Vajnának lenni, elég ha megcélzol egy jó pályát, hogy még véletlenül se legyen emiatt szorongásod.

21 évesen egy kis fhasz voltam, 23 évesen kezdtem rádöbbenni, hogy semmit sem értem el még az életben. Utána újraérettségiztem és nulláról vért pisálva felépítettem egy karriert. Most 30 felé közeledve kezdek jól állni, sok személyes céllal. Ez biztosan kihat az önértékelésemre is, mégha nem keresek 700-at egyelőre. Emögött azért van 5 év komoly munka, és legalább bizonyos dolgokban már jogosan lehet nagy az arcom :D

2016. febr. 13. 18:37
 43/43 A kérdező kommentje:
Alapjáraton azon vagyok ,hogy ezt a 'minimumot' elérjem, egy szép nagy házat , egy normális autót, normál fizut, meg egy rendes feleséget, én sem akarok feltétlen milliomos lenni, de persze vannak álmaim.
2016. febr. 13. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!