Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek meddig érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig érdemes tartogatni a szüzességet?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és valahogy sose akar összejönni a dolog, probálkozok/tam a csajoknál ,de valahogy nem jutok tovább a flörtölés szinten, és most azt mondjátok majd ,h azért nem mert nem jeleztem nekik vissza,h tetszenek pedig igen,és szerintem tudták is csak már nem volt aktuális LOL vagy mintha meg gondolnák magukat hirtelen,h ez a balfék nem kell . Gondolkoztam a prostin,párat fel is hivtam de valahogy mindig lebeszéltem magam a dologrol,h nem én nem vagyok ilyen, pedig rengetegszer fantáziálok arrol ,hogy döngetnék meg 1-2 öt :D . Meg amúgy sem lenne jobb tőle max annyi,hogy elmondhatom ,hogy a farkam már járt punciban :D ,de utána vissza a régi kerékvágásba...Forever Alone :((

2016. febr. 11. 01:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Halogasd csak megéri hidd el.

21 évesen akartam elmenni prostihoz. Aztán 23 évesen.Aztán 25... időközben két eletem nője is elúszott a szüzesség miatt.

Úgyhogy barátom, de 40 évesen is szűz leszel, akkorra meg már elmúlt a fiatalságod... sőt már 30 éves korodban is kiöregedsz a dolgokból. Akkor már karrier kéne, feleség és gyerek. (Nekem sincs és bánt is rendesen... de az jobban, hogy elcsesztem nőket emiatt. A fiatalságom elment)

Ha visszapörgethetném az időt azonnal felvenném a telefont és elmennék egy lakásos csajhoz. Ennyi. Igenis megfog változni minden, ennek szimbolikus jelentése van nálad is. Ha csajozni és dugni nem is tanít meg, legalább emiatt nem cseszel el egy életed nőjét. Ahogy itt rengetegen jártunk...

2016. febr. 11. 17:53
 12/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az öszinte választ, szerintem hasonlò lehet a lelki világunk, tènyleg nagyon megfogott amit ìrtál.
2016. febr. 11. 18:10
 13/43 anonim ***** válasza:

Ha el is mész, azt tudnod kell, hogy ezt mélyen el kell ássad a pincében... soha ne mondd el senkinek. Nem azért mert szégyellni kéne, hanem mert a nők zéró toleranciát hirdettek a prostikra.

Amúgy semmi bajod nem lehet, ezek az igényes lakásos lányok tisztábbak és rendszeresen szűrtebbek STD-re,.mint a mai fiatal bulis lányok többsége.

A szüzességet is para bevallani, sőt nem szeretném ha átéld amikor ott áll a szerelmed, elmondod neki... és bár azt mondja nem zavarja, látod rajta a furcsállást és enyhe megvetést. Majd még el is ereszt egy gúnyos poént. Ott törik össze ripityára az önbizalmad, és a péniszed visszabújik az alhasaba, majd elsorvad örökre :D én átéltem ezt. Szar volt utána a férfiasságom szilánkjait szedegetni a földről. Főleg a 18-23 közti fiatal nárcisztikus csajok hajlamosak erre...

A prostiról sem kell hazudni. Egyszerűen csak annyit mondasz, X lánnyal szexeltem Y időben de nem lett belőle komoly kapcsolat. Még csak nem is hazudtál :)

2016. febr. 11. 18:54
 14/43 anonim ***** válasza:

Pl ilyen hogy bontom ki a melltartójából, meglátom a boobie-kat... (előtte már volt dolgom legalább meztelen felsőtestű csajjal enyhe petting) és felnevet gúnyosan: "Weheheh, egyáltalán láttál már ilyeneket?:D" ...

Vagy amikor beszéltünk az elsőről, mondtam neki hogy lehet bénázni fogok, mert még nem csináltam. Csak annyit mondott, hogy "Hát ne, légyszi ne bénázzál"

Jó ezeket el lehetett volna kerülni, ha leszarom és tökös férfiként bedurrantok neki. Végül szétmentünk... az volt a gond, hogy piszok jó csaj volt. Azokkal meg nem lehet szórakozni.

2016. febr. 11. 19:12
 15/43 A kérdező kommentje:
Csak azt nem èrtem,hogy mièrt fintorognak ettöl a csajok... Az persze nem gond ,hogy mondjuk neki te vagy a 300. pasija ,de ha kiderül,h te prostival voltál elötte elöször akkor hùùùha nagy baj van veled.Ès ha nem prosti de forrò vèrü volt az exem ,ès utána vagyok együtt egy másikkal amelyik kevèsbè az nem gond ?? Attol nem fintorognak? Az teljesen elfogadott???
2016. febr. 11. 21:45
 16/43 anonim ***** válasza:

A csajokat nem azért nem tudjátok elvarázsolni mert nem jártatok QÁ-nál, hanem mert életképtelen példányok vagytok akik itt picsogtok, hogy mi jobb szűznek maradni, vagy QÁ-zni! Siralmasak vagytok!

F/60

2016. febr. 11. 21:49
 17/43 A kérdező kommentje:
Te is elèg èletkèptelen lehetsz ,hogy ennyi idösen itt esz a fene tèged... Legalább nekem mèg feláll
2016. febr. 11. 21:53
 18/43 anonim ***** válasza:

Nagyfater elszabadul - Roberd de Niro főszereplésével :D

Julcsi a szociális gondozó még nem fektetett ágyba, papikám? Tudom én, hogy a vonalzóval szegett combjára szokott gondolni az elalvás előtti maszturbáláskor. Csak aztán félbemarad, mert álomba szenderül... a petyhedt anakonda meg kilóg a pizsamából. Szegény Julcsinak kell visszatuszakolni, nehogy a mama szörnyülködjön reggel ha bejön.

2016. febr. 11. 22:35
 19/43 A kérdező kommentje:
:D Legalább itt jó a hangulat
2016. febr. 11. 22:41
 20/43 anonim ***** válasza:

Neked még feláll kérdező. De minek??? És hogy miért írogat ide? Gondolom, jobban örülnél, ha csupa tapasztalatlan tini válaszolna ezen az oldalon.

18-as, mi bajod a 60 éves öregúrral? Hogy öreg? Hát sajnos az orvostudomány mai állása szerint a hosszú életnek az egyetlen módja az, ha megöregszik az ember. :-)) Amúgy meg 60 évesen még bőven benne van a férfikorban.

A te esetedben ettől valószínűleg nem kell majd tartani.

Amúgy nem javaslom a prostit kérdező, mert azzal a VALÓDI problémát nem oldod meg: Továbbra sem fogsz tudni csajozni. Ezen az oldalon meg, ahol vak vezet világtalant, nem is fogod tudni megtanulni.

(Egy másik "vén fsz": 57F)

2016. febr. 12. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!