Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek meddig érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig érdemes tartogatni a szüzességet?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és valahogy sose akar összejönni a dolog, probálkozok/tam a csajoknál ,de valahogy nem jutok tovább a flörtölés szinten, és most azt mondjátok majd ,h azért nem mert nem jeleztem nekik vissza,h tetszenek pedig igen,és szerintem tudták is csak már nem volt aktuális LOL vagy mintha meg gondolnák magukat hirtelen,h ez a balfék nem kell . Gondolkoztam a prostin,párat fel is hivtam de valahogy mindig lebeszéltem magam a dologrol,h nem én nem vagyok ilyen, pedig rengetegszer fantáziálok arrol ,hogy döngetnék meg 1-2 öt :D . Meg amúgy sem lenne jobb tőle max annyi,hogy elmondhatom ,hogy a farkam már járt punciban :D ,de utána vissza a régi kerékvágásba...Forever Alone :((

2016. febr. 11. 01:32
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Nem az öregsègèvel van bajom hanem avval,hogy beszòlogat. Lehetett volna normálisan is válaszolni elvègre arròl szòl az oldal nem? Bár mi magyarok olyanok vagyunk ha valaki a földön fekszik nem a kezünket nyùjtjuk hanem belerugunk egy k*va nagyot. Idösebb lètère pont neki kellet volna valami bölcsebb választ ìrni nem itt oltogatni az embereket!
2016. febr. 12. 15:08
 22/43 anonim ***** válasza:

Nagyon egyetértek... az az írogató már más kérdéseknél is felkúrta az agyamat... és nem csak én gondolom így.

Miguel te jó arc vagy, ne vedd sértésnek az oltást.

De azt is meg kell értenetek, hogy egy 30 éves szűz, aki évtizedekig küzdött a nőkkel... majd egy prosti segített neki megtenni az első babalépéseket, az jobnan megérti a kérdezőt, mint egy 60 éves forma, aki lekúrt 50 nőt, egész életében alfahím volt.

2016. febr. 12. 17:09
 23/43 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kell szégyellni azt hogyha elmész lakásos lányhoz. (Csak ne mondd el senkinek)

Gondoljunk bele, a mifajta félénk 20< feletti srácok sok csalódás után, mikor tudnak szüzesség mellett hatékonyan csajozni? Még egy átlag csajt is nehéz befűzni így, remegő orrvérző hangon... nem ám egy lakásos gyönyörűséget, akit kiválasztasz egy színes magazinból és elmész megdöngetni.

Mikor tudsz felszednie egy olyan csajt, akinek a fenekét SolidWorks-ben modellezték 1000000 brazil bikinimodell seggének kiátlagolásával... olyan napmag forróságú, rotringhegy átmérőjű szűk puncival, amibe ha bepréseled az Ezredest, a torziós nyomaték gyémánttá préseli a farkadat.

A cicik, melyekre ráomlik a gesztenyebarna haj, úgy gömbölyödnek, hogy a Nemzetközi Súly- és Mértékügyi Hivatal erről mintázta a kg tökéletes gömb etalonját.

Vannak kedves, aranyos jófej lányok is, akikkel még beszélgetni is lehet. Csak ki kell fogni... azt mondom inkább egy ilyen vegye el a szüzességed, mint egy bulin részegen felszedett csámpás fogú, Calgon részeg mosógépfejű csaj... aki kiröhög, ha belepukkantod a 21 éve gyűlő apafolyadékot fél femtosecundum alatt :D

2016. febr. 12. 18:30
 24/43 A kérdező kommentje:
Amùgy van egy olyan èrzèsem ,hogy a fateromat is valami hivatásos lány avathatta be annò,mert egy párszor már kèrdeztem,ès kìnosan kerüli a tèmát.Szinte semmit se tudok arròl,hogy neki ,hogy volt :D
2016. febr. 12. 18:39
 25/43 anonim ***** válasza:

Nekem faterom (nem megbántásból fater) de nem volt egy szép ember. Én kb jobban nézek ki, magasabb is vagyok stb...

de mégis volt egy olyan stílusa amiért ették a nők.

Ő keményen sunázott már gimiben. Zenekarban gitározott... mutatott képeket ahogy fűzött két lengyel cserediákot a szovjet érából. Piszok jó nők voltak. így egybe faterom stílusával teljesen jól ment hozzájuk. Nem tudom hogyan volt neki önbizalma... nekem meg miért nincs? Pedig ő sokkal lentebbről indult...

Tényleg akkoriban azért könnyebben ment ez az egész. Nem voltak ennyire erőszakos, domináns feminácik a csajok. Mostanában én csak önérzetes pinákkal találkozok, akik szinte lenézik a férfiakat. (Közben meg elvárják, hogy valaki fellökje őket a kredencre, és bevágjon egy madártejes kürtöskalácsot a Rám-szakadékba)

2016. febr. 12. 19:20
 26/43 A kérdező kommentje:
Fejèn találtad a szöget, valamennyire hasonlìthatok apukádra mert èn sem vagyok egy adonisz :D, de pròbálok jòpofizni velük, kedves vagyok, a kedvükbe járok mèg gitározni is tudok valamennyire.. ez manapság nem számìt.Anno kevèsbè nèztèk a lányok az anyagiakat, ez a mai trend ezt kell elfogadni,vagy nem elfogadni ,ès akkor meg lerohadhat az ember farka tènyleg :)
2016. febr. 12. 19:29
 27/43 anonim ***** válasza:

Meg akkor volt egy csomó ismerkedési lehetőség. Nemzetközi KISZ találkozó, meg úttörőklub, Építőtábor stb :D jó nem sírom vissza, de valahogy ma ezek leszűkültek.

Akkor még net se volt, nem volt ilyen hogy ráírsz egy csajra. Meg bejelölöd fészbúkon. Ott élőben kellett vadászni... ez a kényszer sokkal nagyobb gyakorlatot adott az emberi kapcsolatokban is.

2016. febr. 12. 19:53
 28/43 A kérdező kommentje:
Hát igen a régi szép időkböl nem maradt semmi :D :D :D
2016. febr. 12. 21:17
 29/43 anonim ***** válasza:

Ezért gondoltam kimegyek Japánba... Ott biztos kitűnnénk. Kedvelik az európai srácokat, és a csajok is sokkal régimódibbak állítólag. Hagyomány és férfitisztelőek. Mondjuk nem nagyon fogadják be a fehéreket... de aztán kitudja.

Nekem több ismerősöm is van, aki kiköltözött Szingapúrba, Kínába, Japánba és baromi helyes takaros kis asian csajuk van.

Meg méretben is jó lennék. 16-os punciszaggatóm van, szóval átlag kb... de odakint simán alázza a 11-12 centis átlagos asian kukacot :D

2016. febr. 12. 21:55
 30/43 anonim ***** válasza:

Kérdező

Szerintem jó humorod és szórakoztató szöveged van. Ez bejön a lányoknak. ( Arra viszont vigyázz, hogy ne nézd le, aki öregebb, vagy gyengébb nálad)

A lányokkal az a baj, hogy ők sem tudják mit akarnak. Olyan világban élnek, ahol ezerféle vágyukat szeretnék kielégíteni ,de lehetetlen, mert nincs pénzük, nem tudják, miből fognak megélni, gyereket nevelni. Gazdag pasit szeretnének, de az csak századrészüknek jut... Idegesek, bizonytalanok és ez sokszor úgy csapódik le, hogy az első kicsi bakinál beszólnak a srácnak. Durván. Vagy lekoptatják. De ez a lányok fogyatékossága.

Szerintem menj el egy kulturált szexmunkáshoz. Ebből bajod nem lehet- főleg ha van nálad gumi. Ezt szégyellni nem kell, sőt butaság: fejedelmek, grófok, hadvezérek is szívesen megfordultak náluk. Szerintem egész másképp fogod látni a világot és nem agyalsz azon,hogy még azt sem tudod,hogy kell egy melltartót kikapcsolni.

2016. febr. 13. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!