Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig érdemes tartogatni a szüzességet?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és valahogy sose akar összejönni a dolog, probálkozok/tam a csajoknál ,de valahogy nem jutok tovább a flörtölés szinten, és most azt mondjátok majd ,h azért nem mert nem jeleztem nekik vissza,h tetszenek pedig igen,és szerintem tudták is csak már nem volt aktuális LOL vagy mintha meg gondolnák magukat hirtelen,h ez a balfék nem kell . Gondolkoztam a prostin,párat fel is hivtam de valahogy mindig lebeszéltem magam a dologrol,h nem én nem vagyok ilyen, pedig rengetegszer fantáziálok arrol ,hogy döngetnék meg 1-2 öt :D . Meg amúgy sem lenne jobb tőle max annyi,hogy elmondhatom ,hogy a farkam már járt punciban :D ,de utána vissza a régi kerékvágásba...Forever Alone :((2016. febr. 11. 01:32
1/43 PearlDiver válasza:
Szerintem pont az az eset vagy akinek nem a szexet kéne hajhászni, tedd félre és keresd meg azt a lányt aki jó társad lehet. De ne a szexszel kezdd hanem alakíts ki kapcsolatot, ha jó ember vagy akkor menni fog.
24 éves koromig szűz voltam szóval nem a levegőbe beszélek.
2/43 anonim válasza:
Semeddig, tapasztalattal csak tanulni lehet, hülyülni nem.
3/43 anonim válasza:
Azért ügyelj arra, hogy még 19 éven belül elveszítsd, különben veled forgatják a 40 éves szűz 2-őt.
4/43 anonim válasza:
A recept egyszerű. Mivel látod hogy itt milyen sok magányos, társtalan lány van, kimész az utcára és ismerkedsz. a környezetdben élő lányoktól próbálj meg valami apró szívességet kérni, aminek kapcsán közelebb kerültök egymáshoz! A neten csak irogatni lehet, csajozni nem!
5/43 A kérdező kommentje:
Ez az utcán ismerkedès èrdekes lehet Pl kint locsolok jön egy jò csaj èn meg mondom,h Szia , arrèb tudnád hùzni a slagomat,ha szèpen megkèrlek ? :D
2016. febr. 11. 16:38
6/43 A kérdező kommentje:
Amùgy azt megfogadtam ,hogy ha 40 èves koromig nem tudom elveszteni akkor tènyleg igazi lùzer vagyok,ès nem èrdemlem meg,hogy èletben maradjak,mert ha egy ilyen egyszerü,ès "termèszetes" dolog nem jön össze akkor ,hogy legyek sikeres másban. Csak azèrt,hogy tèbláboljak egèsz èletemben ,ès gürizzek a semmièrt.. Tökre nem èri meg.
2016. febr. 11. 16:44
7/43 anonim válasza:
vigyázz, le ne járjon a farkad szavideje, mert aztán leszárad ha nem éri addig puncinedv! :D
9/43 A kérdező kommentje:
Kenni kell,mert különben be rozsdásodik :D :D
2016. febr. 11. 17:15
10/43 A kérdező kommentje:
Fogok csinálni punci nedv oldatot ,ès piacra dobom azoknak akik hasonlò cipöben járnak mint èn, ès hopp milliárdos lettem :D
2016. febr. 11. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!