Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex még korai lenne?
Röviden annyi, hogy van egy srác, akit ismerek egy ideje, párszor találkoztunk is, de ölelés és arcra puszinál nem történt több. Vagyis történhetett volna, csak miattam összevesztünk és nem is beszéltünk, holott akkorra már megoldódott a távolság probléma. Én ezután összejöttem egy sráccal, akit ismertem pár éve, és azt hittem, hogy tényleg számítok neki, de csúnyán félrevezetett és átvert, viszont a szüzességemet elvesztettem vele (pár hónapos kapcsolatban), ő volt az első barátom is.
Már megbántam, hogy nem az elsőként említett fiút választottam, mert ő tényleg őszinte, és fontos vagyok neki még így is. Ugyanis nemrég megkerestem, majd elkezdtünk beszélgetni újra, és sok apró dologra is emlékezett velem kapcsolatban, meg nem is volt barátnője sem, aranyos, kedves és visszafogott srác. Pár nap múlva találkozunk majd, mert áthívtam magamhoz filmezni. Szerintetek ha úgy alakulna, akkor a szex okés lenne, esetleg csak petting? Amikor elkezdtünk ismerkedni, akkor említettem neki, hogy szűz vagyok, de nem tudom emlékszik-e még erre. Ha pedig lefekszünk, rá fog jönni, hogy tuti összejöttem valaki mással, habár nem kérdezett arról az időről. Egy rossz r*b*ncnak fog hinni? Szégyenlős lány vagyok, idegenekkel le nem feküdnék soha. 19/L 22/F
Szerintem emlékezni fog rá ,hogy szűz voltál,nyugodtan mond el neki,ha szóba kerül.
Vele nem jöttél össze,ahhoz meg semmi köze,hogy utána kivel mit csináltál.
Gondolom nem ígérted neki a szüzességed,meg nem a sötét középkorban vagyunk már.
Petting vagy szex nálatok?
Jó kérdés.
Ezt nektek kell megbeszélnetek, hogy milyen gyorsan haladtok.
Csak azért ne feküdj le vele, hogy kárpótold, vagy ilyesmi.
#1: nem is azért terveztem lefeküdni vele, hanem írtam, ha úgy alakulna..
#2: kifejtenéd, légyszíves, miért is lennék egy ribizli ?
Kizárólag kettőtökön múlik, hogy korai vagy nem. Attól függ, mit éreztek helyénvalónak illetve hogy mit akartok kihozni a barátságotokból.
Ha párkapcsolatot is el tudtok képzelni egymással, akkor azt javaslom ne essetek egymásnak rögtön. Sokkal jobb lesz némi bizalom-megalapozás után.
Ha csak pajtik vagytok és jól akarjátok érezni magatokat együtt, akkor meg usgyi.
#5 leírta a lényeget.
A többi barommal meg ne foglalkozz, jó nekik kicsit baz#megolni, napi stressz...
Elsőre rosszul választottál,tanulópénz.
Szerintem megfizetted az árát.
Értem, nem azért hívtad oda,de lehet a srácnak megborulás(t) a fejében a dolog, szóval számíts rá.
Köszi a válaszokat!
Egyébként már ismerjük egymást majdnem egy éve, és emlékszem azt mondta, hogy ha a randi szexhez vezet, nem bánná (melyik fiú igen :D). De ha annyira szexet akarna, már régen rám nyomult volna a találkozások alkalmával. Most végülis nem tudom, hogy szeretne-e kapcsolatot tőlem, talán ha találkozunk, majd akkor megbeszéljük. Viszont szexről sem esett szó, és szerintem nem is jutott az eszébe, hogy talán le fogunk feküdni..
jajj kedves kérdező milyen kis naív vagy. "Viszont szexről sem esett szó, és szerintem nem is jutott az eszébe, hogy talán le fogunk feküdni.."
Szerinted nem jutott még eszébe?
Én akár lehazudom még az eget is egy jó kis numeráért!
De ha szexelni akarsz akkor tudasd vele és legyen gumi! Mássz rá, simogasd stb és majd veszi a lapot ha nincs nője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!