Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hamar megyek el. Ha többet szexelnék lehetséges hogy ez változna?
Figyelt kérdés
Utoljára szilveszterkor volt szexuális kapcsolatom az előtt pedig egy éve. 20/F2016. jan. 5. 23:00
1/4 anonim válasza:
Hát a gyakorlás sohasem árt... De amúgy a hamar szubjektív. Mire kell gondolni kb. ? Korai magömlés?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát kb 5 perc xd úgy tudom az ilyet korai magömlésnek hívják. Ha magamnak csinálom akkor tovább is bírom szóval ezért gondoltam hogy lehet változni fog. Csak így hogy ezt nem tudom kevesebb az önbizalmam is
2016. jan. 5. 23:19
3/4 anonim válasza:
Ha jól tudom a koraimagömlés eredeti definíciója, hogy 1 percnél kevesebbet bírsz.
Az 5 perc egyébként nem extrém kevés, szóval szerintem ha gyakorolsz javulhat.
Eddig viszonylag kevés nővel voltál?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen. Hát a viszonylag kevés az összesen 3. Gondolom az nem valami sok
2016. jan. 5. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!