Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem meg el soha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem meg el soha a barátom szopás közben? 20L

Figyelt kérdés

először is elnézést a pőre kérdésért, de talán itt megfér :)

még nem feküdtünk le, mert szűz vagyok, ő meg vastag hozzám picit, de mióta együtt vagyunk nekem legalább 20-25 orgazmusom volt, neki egy se.

ő is szűz, kb naponta, kétnaponta maszturbál.

szokta mondani, hogy csináljam, de még sose ment el.

állítása szerint én jól csinálom és nagyon élvezi, csak vele nem oké valami. de én tudom, hogy borzasztóan béna vagyok :D

ő az egyetlen fiú akivel voltam ilyen téren is, de tapasztaltabb barátaim szerint ez sose szokott gond lenni náluk.

Valami tanács esetleg? van aki átélt hasonlót, hogy oldottátok meg?

eddig a kevesebb recska, ill. egy nagyon kevés alkohol fogyasztása előtte, ami eszünkbe jutott

2016. febr. 10. 23:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kiveréskor se megy el :(
2016. febr. 11. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy annyira jól csinálod? Nem csak hazudik, hogy ne mondjon neked rosszat? Teljesen el tudja magát engedni közben? Ha végig görcsöl, akkor borítékolható, hogy nem fog elmenni. Szerintem beszélgess vele ilyenekről, vagy kérdezd meg tőle, hogyan szeretné, ha csinálnád, hogy lenne izgató számára. Ha a pasim nem menne el a szop#stól akkor biztos hogy magamban keresném a hibát, pedig lehet hogy nem is bennem lenne :/
2016. febr. 11. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
En nem is ertem hogy lehet ezt rosszul csinalni ha vonzodtok egymashoz,nekem eddig mindig aztmondtak h nagyon jol csinalom
2016. febr. 11. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:

A választ leírtad a kérdésedben.

Mivel szinte majdnem mindennap maszturbál kevés anyag marad benne (pláne ha akkor elmegy)

Egy hétig ne végezen önkielégítést, táplálkozzon rendesen és igyon sok folyadékot.

Te meg vedd a szádba, szopogasd, szívd, mint a vákum, szopás közben játsz a nyelveddel.

aztán ne csodálkozz ha a szádba robbant egy adag patront.

csak sok-sok nyál...majd nyel

2016. máj. 10. 00:54
 15/17 A kérdező kommentje:
azóta már megoldódott a probléma :D
2016. máj. 10. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
örülök neki ;)
2016. máj. 10. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Es hogy oldódott meg ? Azóta amúgy még együtt vagytok ?
2021. febr. 20. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!