Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi! A Barátom azt mondta nekem, hogy "szopás közben" nehogy megfujjam a farkát, mert akkor levegőbuborék megy a szervezetébe és abba belehal. Ez igaz lehet-e?
Figyelt kérdés
A másik pedig az, hogy ha sokat "kezelik" a nőt popsiba, akkor előfordulhat, hogy ki kell tenni a végbelét a hasára e miatt?2009. nov. 5. 07:31
4/21 anonim válasza:
Fejezd be legalább az általános harmadikat, és csak UTÁNA kezdj szexuális életet. De ne szaporodj kérlek.
5/21 anonim válasza:
bizonyitott teny, hogy ha sokat kezelnek popsiba, akkor az elobb-utobb halalos is lehet! Olvass utana a netem! Amugy a buborekos dologban is van vmi igaza a baratodnak, mert ha jo eroset fujsz a farkaba, akkor feldagadhatnak a herei (aztan ott fog f.ngani, mikor te sz.pod, guszta erzes), akar el is robbanhatnak!!! De jobbik esetben csak a hugyholyagja telik fel levegovel, es akkor buborekosat fog pisilni! Eroset, gyenget vagy buborekmenteset!
7/21 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki! Kell egy kompresszor, és a végét dugd a seggedbe! Kirobbanó hatás lesz, garantáltan kiteszi a végbeled... Úgy kb 3-4 méterre is kirobbanthatja a hasadból, ha ügyes vagy! Ha csak ennyi agyad van, nem lesz nagy kár érted... :P
8/21 anonim válasza:
ááááááááááááááááááááááá :D:D:D a válaszokon vidultam egy sort.. :D köszi midnenkinek :D
9/21 anonim válasza:
nem rokonom, es remelem nem is ismerem! Ilyen kerdesre csak ilyen valasz johet!
10/21 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, ha belefújtad csak annyi a dolgod, hogy gyorsan kiszívd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!