Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem gyökér most a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gyökér most a barátom? Szerintetek is túlreagálta?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt. Náluk voltunk páran és ott volt néhány haverja. Oké, sokat beszélgettem a legjobb haverjával, de nem volt semmi hátsó szándékom. Miután leléptek az emberek (ez tegnap este/éjjel volt amúgy), csak megjegyeztem a barátomnak, hogy "Nem is annyira rossz fejek a haverjaid, az xy tök cuki". Erre azzal a tipikus, egyik szemöldököt felvonós, számonkérős stílussal kérdezte, hogy "mi az hogy cuki?". Erre azt mondtam, amit gondoltam, hogy aranyos meg jó fej. Erre a barátom halálosan kiakadt, hogy én mit képzelek magamról, mit "cukizom le" a barátait, főleg egy olyat, aki pont az esetem. (nos, az "esetem", a sötét haj, kreol bőr, pont mint a barátom. A szóbanforgó haver szőke, kékszemű és fehérbőrű). Nem lakunk együtt, de nyilvánvalóan együtt aludtunk volna, vagy valami, nem, ő leviharzott a nappaliba, hogy ő itt alszik. Próbáltam megpuhítani, utána mentem, erre konkrétan hozzámvágta a telefonját, hogy "nyugodtan keressem ki a haverja számát, és beszélgessek vele ha ennyire cuki....Reggel meg szó nélkül eltűnt, telefont nem veszi fel, messengeren sem válaszol, pedig látom hogy elérhető..

Most tényleg ekkora bűnt követtem el ezzel, hogy így viselkedik? Mit csináljak, hogy engeszteljem ki?

19 amúgy a barátom.

2016. febr. 7. 11:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem követtél el bűnt, csak rájött a férfimensi hisztis világa. Viszont kevés pasi szereti ha lecukizzák a haverjait... legközelebb maradj csak meg a jófejnél :D őt meg ha szereted próbáld bepuhítani azzal h megnyugtatod, hogy őt szereted. Egyébként sztem túlreagálta.
2016. febr. 7. 11:29
 2/18 A kérdező kommentje:

Egyébként pont ő mondta még egyszer, hogy tök más személyiségek ezzel a sráccal (a barátom a "macsó", csajozós valaki a haverja meg a helyes kis cuki, akit imádnak a lányok) és ennek ellenére működik a barátságuk.

Ő mondta rá ezt a jelzőt, én meg nem gondoltam, hogy kiakadna erre...

2016. febr. 7. 11:32
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
Akárki is tetszik, soha ne mutass érdeklődést a pasid előtt, és soha de soha ne mondd el neki! A pasik végtelenül féltékenyek. Nekik mindent szabad (szerintük), de védik ami a sajátjuk. LOL
2016. febr. 7. 11:33
 4/18 anonim ***** válasza:
76%

Jaaaaj sajnallak.:))

A baratod tenyleg tulreagalta de egyertelmuen csak feltekeny.

Szerintem is nyugtatsd meg,hogy attol meg,hogy te mas pasikkal is szoba allsz Ot szereted.Meg gondolom benned is ott volt a megfelelesi kezseg,hogy a szerelmed barataival is kigyere jol ha mar ok a pasid baratai. Ez igy normalis. Ezert nincs miert kiakadnia.

Ereztetsd vele,hogy ot szereted.

2016. febr. 7. 11:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Főleg azért, mert ahogy írtam is, alapjáraton nem szimpik a barátai, ez a srác viszont tök jófej volt, és gondoltam, majd a barátom is örül, hogy legalább az egyikkel jól kijövök....hát nem éppen..
2016. febr. 7. 11:41
 6/18 RRR ***** válasza:

nem csak szerinted

túl hát

szerintem,most már eleget tettél,tehát várj amíg lenyugszik és keres

kissé óvodás a viselkedése

majd,ha beszéltek éreztesd ,hogy csak ő a legjobb neked,de azt is hogy ezért hagy legyen véleményed

2016. febr. 7. 11:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát belőlem is előtört volna a féltékenység,nem túl szerencsés ilyet mondani a barátjáról előtte. Lehet te is kiakadnál fordított helyzetben.

Persze nem nagy probléma,és nem akartál te semmi rosszat de könnyen félre lehet érteni.

Ha szereted akkor tudasd vele és mond meg neki hogy csak rossz jelzőt használtál rá.

2016. febr. 7. 11:43
 8/18 anonim ***** válasza:
16%

Hát bocs de énis így reagáltam volna :/ 18f

Mást nézegetsz de ő a pasid. Szeeeeeeeep

2016. febr. 7. 11:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlreagálta, főleg ez a nappaliba vonulás volt über gáz, de az nekem sem tetszene, ha a csajom lecukizná az egyik haveromat.
2016. febr. 7. 11:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Azért az elég nagy túlzás, hogy mást nézegettem :))

Kb. egy órát beszélgettem azzal a sráccal, amúgy végig a barátommal voltam. Vagy ha ő a többi haverjával, akkor egyedül.

De ha oda hívja a srácot, ne akadjon már ki azért, ha hozzászólok...

Én elmondanám neki hogy őt szeretem, meg minden, mert így is van, de úgy elég nehéz, hogy nem hajlandó válaszolni, meg felvenni a telefont..

2016. febr. 7. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!