Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok még ilyen férfit?
Az a gondom ,hogy elkezdtem ismerkedni a neten , és írják az ilyen 30+-os korosztály,hogy 5-20 percig bírják a szexet,hát majdnem röhögtem rajta,hogy ilyen fiatalon ennyit bírnak csak. Nekem volt egy ex barátom és hát ő 40+os volt és ő bírta a 3órát.
A fiatalok tényleg ilyen keveet bírnak?
Miért?
"Szerintem itt akkor a fele társoság 40évesen impotens lesz!!!!"
Nos, én sohasem bírtam órákig. Sőt, egy óráig sem. a jó, amikor friss volt egy kapcsolat, akkor természetesen az egész nap azzal ment el, de akkor sem egyfolytában nyomattuk.
Maholnap 57 leszek, és még korántsem vagyok impotens. Ugyanúgy napi egyet kívánok, mint 40 évvel ezelőtt. De a te pasid nagyon hamar bele fog unni a maratoni menetekbe, erre készülj fel.
Valószínűleg találhatsz!
A 40+os exed talán azért bírta sokáig, mert volt elég ideje az életben kitapasztalni és gyakorolni, hogyan kontrollálja a magömlését! A mostani fiatalabb "férfiak" nagy ívben lesz▲rják, hogy minél tovább bírják, mert csak az élvezésre hajtanak! Nem arra, hogy minél hosszabb szenvedéllyel teli órákat töltsenek együtt és a lehető legteljesebben elégítsék ki parterüket is!
Nekem 19 évesen kezdődött az igazi szexuális életem (ami nem tartott sokáig, mert a 20-at betöltve másképp tekintettek rám a "kedves hölgyek" és nem volt alkalmam azóta egyszer sem), és a legelső tartott este fél 8-tól 11-ig. Ez idő alatt egyszer sem élveztem el, a barátnőm meg 4-5 alkalommal (ami elég hihetetlennek bizonyult számára, de még számomra is). Rengeteget olvastam előtte a témáról és gyakoroltam is, szóval fel voltam készülve. Később is többször volt oyan, hogy este elkezdtük 10 óra felé és reggel 6-kor fejeztük be (Persze több menettel, de pihenés nélkül). Manapság nem hiszem, hogy menne így ennyi kihagyás után, de pár éve már egyéb tényezők is közre játszanak, hogy ne is legyen vágyakozás sem bennem (orvosoknak "hála"). Ez egy másik téma már...
Gondolom, nem csak én vagyok az egyetlen akinek így ment a dolog, akad szerintem, ráadásul nekik még birtokukban van a sokéves tapasztalat is. Szóval lehet találni, de azt nem hiszem, hogy neten ismerkednének!
[30\F]
#35.: Poén??? Igen biztos az is nagy poén, hogy több mint 10 éve nem szexeltem de még csókra sem volt lehetőségem! Haha, én is nagyon tudok nevetni rajta!
Ha számodra hihetetlen amit én átéltem fiatalon, akkor elég szegényes lehet a szexuális életed, csak sajnálni tudom a párod. Azt tudom az iyeneknek mint te mindig jut pár, akik elintézik egy lökéssel a barátnőjüket, ő meg elégítse ki magát, ha szeretne gyönyörhöz jutni. Szánalmas vagy, "barátom"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!