Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok még ilyen férfit?
Az a gondom ,hogy elkezdtem ismerkedni a neten , és írják az ilyen 30+-os korosztály,hogy 5-20 percig bírják a szexet,hát majdnem röhögtem rajta,hogy ilyen fiatalon ennyit bírnak csak. Nekem volt egy ex barátom és hát ő 40+os volt és ő bírta a 3órát.
A fiatalok tényleg ilyen keveet bírnak?
Miért?
Nem tudom, hogy milyen síkosítót használhattok közben, de személy szerint nekem 3 óra kefélés után nem lenne ép része a farkamnak....mondjuk óvszerben talán menne, de azt meg meghagyom a fanatikusoknak.
A párom abszolút nem száraz,imádja a szexet, de ha fél óránál többet kefélünk már menekül az ágyból, mert annyira megdolgozom a hüvelyét, hogy idővel érzékennyé válik és onnantól már csak fájdalmat érez, annak meg nincs értelme.
Szóval nem tudom elképzelni, ezt a 3 órát, max úgy ha 5-6 10-15 perces menet pihenőkkel, és azt is nagyon óvatosan.
38F
31 vagyok, és sztem max egy órát tudok ellenni. Ha utána is akarná a nő, akkor megkérdőjelezném a tudásomat :O
Nem tudom, nálad a 3 óra szünet nélküli dugást jelent, max tempóval?
Tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés. Mondom, tegyük fel. Tehát 3 órás numerákkal számolva hogy lehet egy jó szexelni?
Gyere, anyus, kívánlak
Most ne jó, 2 óra múlva kezdődik a Barátok közt
Gyere, anyus, kívánlak
Most nem jó, másfél óra múlva csörög a vekker
Gyere, anyus, kívánlak
Már megint? Ma már kétszer kívántál. Nem vagy te egy kicsit telhetetlen?
Hoppá, hoppá, rossz kislány van közöttünk :)) Pontozz le bébi !
Amúgy a 3 órás menettől én kifutnék a világból, egy óra bőven elég. Mindenki elélvez, többször is és aztán "témaváltás". Van egyéb tevékenység is, amit együtt lehet csinálni az összeizzadáson kívül.
23as elég szar teljesítmény egy 26 éves férfitòl. Akkor tegyük fel mennyi lesz a teljesítményed ,amikor mondjuk 35-36 leszel 5 perc gratulálok.....
Síkosítót egyébként mi sosem használtunk !!!
És nem kamu kérdés.....
Abban a 3 órában, lehetett bőven szünet a menetek közt. Esetleg az első után még levágott egy menetet, de utána biztos kellett legalább fél óra szünet, ha nem több.
Ott van még ugye az előjáték, azt is jól el lehet húzni.
Azért ott a férfi és a nő dereka, combja, rendesen el tud fáradni. Annyi szextől meg alaposan meg lehet ám éhezni is. :D A férfi makkja, annyi reszeléstől, már szinte belilul, kipirosodik, mert azért csak súrlódik folyton a hüvely falán. Ehhez meg nedvesség bőven kell a nő részéről. Bár a nők sem egyformák, de valakinek már fél óra-1 óra múlva, eléggé érzékeny a puncija, mert elélvezett 2-3-szor. Kinek mennyi idő kell hozzá. Ha a férfi tapasztalt és ismeri a nő minden rezdülését, reakcióját, elég hamar elélvezteti.
Volt egyáltalán orgazmusod, vagy csak jól esett?
Mennyi volt a pihenéssel eltöltött idő, előjáték, levezetés?
Lábra bírtál-e állni egyáltalán? :D Van aki elájul vagy megszédül, akkorát élvez. Vagy remeg a lába, mint a kocsonya, másnap a lábában, derekában, hasában izomláz lesz.
Egyébként honnan tudjuk hogy találsz-e ilyet? Nincs egy férfire sem írva hogy meddig bírja.
Kissé buta is vagy, mert az interneten összeszedett kommentekből általánosítasz, összegzel hogy a 30+-os korosztály 5-20 percig bírja. Ez nem szabály, nincs előírva, milyen idősen, meddig kell bírni.
Lehet hogy te röhögsz rajta, mert sötét vagy ha elhiszed ezeket, de téged is körberöhögnek itt jó páran. :)
Én is röhögök rajtatok,hogy egy fitt fiatal,férfi 1órát sem bír ki......
Szerintem itt akkor a fele társoság 40évesen impotens lesz!!!!
Látom a választ kerülöd, inkább visszatámadsz.
Én pl bírom másfél óráig, sokszor van hogy pihenés nélkül belefogok a 2. menetbe. Ezt már pár kérdésben írtam is, mert vannak ilyen kérdések.
Én kifejtettem a véleményem és kérdeztem tőled pár dolgot. Jó lenne valami válasz is, nem csak visszavágni, mint valami durcás kisgyerek.
Ha nagyon akarod, aládverek szívesen, hátha bírom a 3 órát is, de a derekadat és a puncidat úgy kikészítem hogy másnap szabadságra mész. :) De még lehet hogy én is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!