Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok még ilyen férfit?
Az a gondom ,hogy elkezdtem ismerkedni a neten , és írják az ilyen 30+-os korosztály,hogy 5-20 percig bírják a szexet,hát majdnem röhögtem rajta,hogy ilyen fiatalon ennyit bírnak csak. Nekem volt egy ex barátom és hát ő 40+os volt és ő bírta a 3órát.
A fiatalok tényleg ilyen keveet bírnak?
Miért?
Szerintem nem a 30 -as és fiatalabb korosztály teljesítményén kell csodálkozni, hanem azon a 3 óráson.
A válasz (hogy le ne pontozz!): kicsi az esélye, hogy találsz még ilyen férfit. A jó szeretők általában becses kincsek, egy nő sem válik meg tőlük.
(Bár nem értem, hogy 30 percnél miért kell neked több reszelés, de ez már a te dolgod)
Szerintem találhatsz, nyilván nem az egyedüli férfi az exed a Földön.
De 3 óra az egy menet? Én pl. úgy szopok, hogy bárkit kivégzek max 10perc alatt. De van utána más is Illetve nem biztos, hogy túl jó nő vagy ha 3 órát bírja veled a pasi. És az is érdekes, hogy 3 óra kell neked. Gyors menet nem játszik? Hányszor akarsz elmenni 3 óra alatt?
23L
CSAK AZÉRT ÍROK, HOGY LEPONTOZHASS BÉBI!!!!
Te jó Isten...hány éves vagy? Mekkora elméleti és gyakorlati szexuális kultúrával rendelkezhetsz ilyen kérdések mellett? :D :D basszus, remélem sose keveredek össze ilyen nővel, feltéve ha nem egy unatkozó srác :D :D
utolsónak igaza van
amugy kérdező a 3 órat ugy gondolod hogy végig áll a farka keményen
vagy csak 3x4x fel áll és kielégit meg plusz kétszerleszo,p od
egy este és annyi
közte pihenőt engedsz?
ha 3 órán keresztül kemény akkor bent is hagyhatom a nuniba?
ez fontos nekem
"Hát ,hogy érted mit takar?
Hogy bírja végig annyi ideig."
Úgy értem, hogy 3 óráig folyamatosan fűrészelni full felesgeles és sz"r. Egy igazán ütős szex nettó 20 perc maximum előjáték nélkül úgy, hogy mindenki úgy istenesen kielégüljön. Ezt ismételheted többször, de ott van pihenő.
Uraim!
43-éves.Jó kondiban lévő szivar vagyok.
Bírom a 2-2,5 órát. 3x-4x eltudok menni.
Ráadásul,én nem csak a teljesítményemmel varázsolom el a lányokat/nőket.
Úgy hogy nem kell leírni a 40+-os vén faxokat.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!