Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a srácok igénytelenséget, könnyűvérűséget látnak a molett lányokban?
azt gondolják, hogy a kicsit teltebb(de mondjuk ma már egy 165 centis és 65kg-s lány is DAGADTnak számít) lányok nem kellenek senkinek, senkijük sincs, örülnek ha valaki egyáltalán rájuk néz... szóval könnyű prédának tartják őket emiatt.
szerintem.
Ez a kérdés, egy aljas bunkóság, már meg ne haragudj.
Attól hogy valaki molett, még nem igénytelen. a molett testalkat, eléggé változatos, mindenkinél mást jelent, vannak határai. Én szeretem a teltkarcsú nőket, az olyat aki formás, kerek nőies idomokkal rendelkezik.
Nem látok bennük sem igénytelenséget, sem pedig könnyűvérűséget. Nőt látok bennük.
Neked mi a szépség ideál? Mit jelent?
Mert ha a nádszál vékony, gebe testalkatot, akkor abból nem kérek. :)
Én azt látom bennük, hogy rendkívül nőiesek.
Pont az ellentétem: lágy bőr, kerek formák, nőiesen puha. Imádom ölelgetni, markolászni, nézem ahogy szex közben hullámzik minden gömbölyűség.
Akik nekem bejönnek, azok nagyon is ápoltak. Babapofi, selymes haj, parfümillat, és nőiesen is öltözzön.
Akin látom, hogy magabiztos.
Sok molett csajról süt az önutálat. Bizonytalanok. Szinte megrémül, ha kezdeményezek. Az ilyeneket kihagyom, nem bírom a besavanyodott nőket.
A vékonyakat se. Olyanok, mint egy kamaszfiú, csak picit nagyobb mellekkel.
És nem érdekel a közízlés, Van sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!