Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti meddig tűrnétek/tűrtétek a...

Ti meddig tűrnétek/tűrtétek a párotok nemtörődömségét, igénytelenségét?

Figyelt kérdés

Barátommal folyamatosan veszekszünk. A fő probléma, hogy csak a szénsavas, bolti üdítőket vagy a bolti 2 literes felhígítható szörpöket issza mondván, hogy a víztől undorodik, mert nincs íze, meg hogy az koszos. És ez a szörp/üdítőivászat nagyon meglátszik a felső fogain. Barnás az egész, van egy kettőn jól látható lyuk is, és konkrétan olyan hatást kelt, mintha rohadnának a fogai. Nem zavarna, ha nem lenne látványos, nem is értem, hogy őt miért nem zavarja. Volt fogorvosnál egy másfél éve, mert a szülei, ha jól emlékszem elzavarták, de nem igazán tudott segíteni. Azóta meg már rosszabb a helyzet.

Azzal érvvel, hogy minden, még a gyümölcs is tele van tartósítószerrel, meg egyéb dolgokkal, szóval nincs olyan dolog, amiben ne lenne valami olyan, ami káros. Ebben igazat is adok. De azt már kb. viccnek tartom, hogy szerinte az üdítő vízét megtisztítják, így akár egészségesnek is mondható.

Mutattam már neki házilag elkészíthető, természetesen ízesíthető vizeket, de nem érdekli, mert már minden egészségtelen. Nem azt mondom, hogy én csak zöldségen stb. élek, mert ha olyan alkalom van néhány havonta egyszer én is megiszok egy pohár valamit, de akkor sem az életem része. A táplálkozása is abból áll, hogy tésztán él, főzelékeket nem szereti, levest havonta egyszer ha eszik, bár ezen én már nem is problémázok. Viszont nekem már undorom van attól, ha épp csókra kerül a sor hiába szeretem.

A bajom az, hogy még értem sem szeretne változtatni, csak fújja a saját igazát. Én hiába próbáltam megbeszélni vele szépen a dolgokat, noszogatni, de csak megsértődik, és a fejemhez vágja, hogy akkor keressek mást, ha így nem jó nekem.

Ti mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek?

19/L, 20/F

2014. jún. 5. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Megfogadnám a tanácsát. Keresnék mást.

Sokszor megkérted, nem reagált innentől kezdve nincs miről beszélni...

2014. jún. 5. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress mást!

Fiatal vagy még, találhatsz magadnak olyat, akinek a hibáit el tudod fogadni.

2014. jún. 5. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a kategóriáért, nem tudom, hogy hogy került a politika témakörbe a kérdésem, előbb még a családi kapcsolatokban volt.
2014. jún. 5. 16:31
 4/9 anonim válasza:
21%

Szerintem is keress mást ha ez nem jó neked! Ettől nagyobb problémád nincsen?

Nem szoktam üdítőt inni liter számra, de én sem iszom meg pl. a csapvizet, mert nincs íze, undorító és mocskos dolgokkal van tele, legalábbis erre felénk biztos.

Nem tudsz mit csinálni tulajdonképpen neki, ha ő így él, ehhez szokott hozzá és neki jó, akkor nem fog lemondani az üdítő ivászatról csak miattad...miért is tenné?! Elsősorban maga miatt kellene, de ha nem teszi akkor is ez az ő döntése, joga.

2014. jún. 5. 16:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Elfogadom én a hibáit, csak azzal nehéz megbékélnem, hogy ez már nekem is kellemetlen, és ez csak ő rajta múlik.

És ez a keress mást dolog se olyan egyszerű, pláne ha szereti az ember a másikat.

2014. jún. 5. 16:35
 6/9 anonim válasza:
69%
Én nem tűrném akárhogy szeretném az biztos,és arra számits,hogy ez csak rosszabb lesz, bocsánat de ha 20 évesen kirohad a szájából a foga és nem érdekli,mi lesz később...ezek azok az emberek akik 40 évesen 70 évesnek néznek ki,koszos köröm,büdös láb stb..
2014. jún. 5. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjál de ez téged is minősít..

Minél hamarabb keress valaki mást, aki nem sz.arja le a véleményedet...

2014. jún. 5. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
A víz a legfinomabb ital a világon, ha tehetem csak azt iszok meg teát mert a meleg víz undorító
2014. jún. 5. 18:19
 9/9 anonim válasza:

A szörpöt mivel önti fel? Mert ha csapvízzel, akkor elég képmutató.

Lehet venni cukor mentes szörpöket is. Arról mi a véleménye?

Mellesleg igazad van, ez tényleg undorító. És a "nemtomhanyadik" válaszolóval is egyet értek.: Fogadd meg a párod tanácsát és keress mást. Később csak rosszabb lesz, mert az emberek idővel elkényelmesednek egymás mellet. Viszont a fogápolás sokaknál olyankor is alap.

2016. febr. 10. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!