Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mikor mondjátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor mondjátok egy fiúra, hogy hím?

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy viselkedik mint egy állat!
2016. febr. 9. 21:42
 2/5 Trotilka válasza:
Biológia órán.
2016. febr. 9. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy hím szerintem nem nagyon szokták mondani. Viszont kannak szoktam hívni néha a páromat, amikor ki akarom hangsúlyozni, hogy mennyire férfias.
2016. febr. 9. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:

én a hímet, és a kanost inkább degeneratív környezetben hallottam:

kanos szagod van = büdös vagy

nagyon kanos vagy = nagyon nyomulsz

ő is egy tipikus hím = őt is csak a farka vezeti

szóval inkább a primitívséghez társul. míg a férfias meg pozitív jelző, és az érettségre és komolyságra is utal.

"nagyon férfias vagy ebben az ingben", "igazán férfiasan áll neked ez a szakáll"

2016. febr. 10. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem úgy értettem, mint ahogy a példáidban írtad. Nem mondok olyanokat, hogy "Hú de kanos vagy abban az ingben", az butaság lenne. :D

Inkább incselkedős, pajkos megjegyzésekben használom. Erre konkrét példa, amikor igencsak szexinen találtam, ahogy csapot szerel, és azt mondtam neki "Gyere te kan és tegyél magadévá, majd utána folytathatod"

Ugyanígy szoktam használni a "férfi állatot" is.

2016. febr. 10. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!