Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok miert mondjatok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok miert mondjatok azt hogy a meret nem szamit?!

Figyelt kérdés

Szerintem igen is szamit.... es meg hogy mennyire... !!!! miert hitegetitek a pasikat ezzel ???

19 l.

2015. szept. 1. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Neked mekkora az ideális kérdező?
2015. szept. 1. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
egy bizonyos méret alatt számít!
2015. szept. 1. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj! A csajomat néhány középső ujj mozdulattal ki tudom elégíteni bármikor fél percen belül. Őt aztán olyan szinten nem érdekli hogy mekkora. Pedig magas csaj, nem kis puncival és teljesen belesimulok. Ha kimarad pár nap, alig tudok beléhatolni.

Annak számít ennyire a méret, aki erre keni saját szexuális bénaságát. Nincs normális orgazmus készsége. Mert biztos a pasinak kicsi a 18 centis farka! Közben pedig a csajjal van nem kis hiba!

2015. szept. 1. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

Pedig igen is számít!

Nekem 18-21 cm az ideálom mert eléggé tág vagyok és mély a vaginám. Vastagságra meg 5-7 cm

2015. szept. 1. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki azt mondja, hogy nem számít, nekik valószínűleg tényleg nem. Mások meg (például te is), azt mondják, hogy számít, nekik meg igen. Miért nem lehet tudomásul venni, hogy nem egy kaptafára gyártott mindenkit a jó Isten?
2015. szept. 1. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
#4 ajánlom a Kegel gyakorlatokat. Nehogy már csak a pasik tegyenek érte.
2015. szept. 1. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Én nem mondom, szerintem nagyon is fontos a méret. Akkor jó érzés ha kitölt.
2015. szept. 1. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Kegel gyakorlatok vagy intim torna és mindjárt nem számít a méret :-DD

am meg egy bizonyos méret alatt tényleg mindegy

és ne hidd h a hosszú jobb !

pont h rosszabb mert ha nagyon benyomja akkor fájhat a méhszáj - pont annyira mint egy tökönrugás

és ha a lány rövid soha nem tudja teljesen betenni a pasi :-D

alapesetben a hüvely 8-10cm mély ...

hova akarsz ide 20+cm betenni he ?

2015. szept. 1. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja hogy egyáltalán nem számít a hazudik ! mindenkinek van egy bizonyos határ ami már nem elég. Egyébként hiába nagy ha nem tudja úgy hasznosítani hogy az a partnerének jó legyen és a nem 18 20 cm es példány ha jól játszik vele többet ér mint egy nagy. Ez persze fordítva is így van!
2015. szept. 1. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert nem számít,kivéve ha kicsi :D Én mindig ezt mondtam:D
2015. szept. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!