Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok miert mondjatok azt hogy a meret nem szamit?!
Szerintem igen is szamit.... es meg hogy mennyire... !!!! miert hitegetitek a pasikat ezzel ???
19 l.
Figyelj! A csajomat néhány középső ujj mozdulattal ki tudom elégíteni bármikor fél percen belül. Őt aztán olyan szinten nem érdekli hogy mekkora. Pedig magas csaj, nem kis puncival és teljesen belesimulok. Ha kimarad pár nap, alig tudok beléhatolni.
Annak számít ennyire a méret, aki erre keni saját szexuális bénaságát. Nincs normális orgazmus készsége. Mert biztos a pasinak kicsi a 18 centis farka! Közben pedig a csajjal van nem kis hiba!
Pedig igen is számít!
Nekem 18-21 cm az ideálom mert eléggé tág vagyok és mély a vaginám. Vastagságra meg 5-7 cm
Kegel gyakorlatok vagy intim torna és mindjárt nem számít a méret :-DD
am meg egy bizonyos méret alatt tényleg mindegy
és ne hidd h a hosszú jobb !
pont h rosszabb mert ha nagyon benyomja akkor fájhat a méhszáj - pont annyira mint egy tökönrugás
és ha a lány rövid soha nem tudja teljesen betenni a pasi :-D
alapesetben a hüvely 8-10cm mély ...
hova akarsz ide 20+cm betenni he ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!