Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tag csajok ti is azt mondjatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tag csajok ti is azt mondjatok hogy a meret nem szamit?

Figyelt kérdés
Kort is:)

2015. aug. 10. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:

En azt!

17L

2015. aug. 10. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
"nem számít á nem" 16 kicsi 32 nagy szóval a lányoknak az a lényeg ne legyen kicsi se túl nagy.... egy férfi véleménye... akit kioffolnak, mert csak 16 cm körül van
2015. aug. 10. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:

A nők hazudnak. Én írtam itt is nem egy nőre hogy 15 cm és nagyon szeretném használni és szeretnék megismerkedni. Több száz levélre egy sem jött válasz csak annyi hogy nem kell félned majd lesz nő akinek ez tetszik. Aztán azt írtam hogy 22cm a farkam/ mert nem mondtam igazat a 15cm-rel/ 10-ből 8 nő azonnal fényképet kért. Küldtem. Abból a nyolcból is vagy 4 azt kérte hogy dugjam meg és bas.zam szét csak érezhesse is a farkam.

Ennyi. Nagyon sok nő a nagy farkat szereti és ezt már nem kevés tapasztalatból mondom. 40/F

2015. aug. 10. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Pedig nem számít, csak keményen álljon! 26/N
2015. aug. 10. 10:50
 5/9 orton ***** válasza:

@3 mindenki szeretne ritkaságot látni, és a nagy farok férfias, legalább annyira mint a magas szexuális intelligencia, flörtölő képesség, jó humor, kiforrott életvitel, maszkulinitás, sportos külső...folytassam? nem faszfüggőek a nők, csak a nimfók meg akik a nagy bréhez szoktak. ez az elkeseredett általánosítással a saját sírod ásod a nők előtt

28F

2015. aug. 10. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

# 3: Tudod, amikor a 15 cm-edet kezdted kínálgatni, akkor a nők többsége automatikusan letiltott, ugyanis egy épeszű nő ilyen közeledésre nem reagál! Odatolod a farkad, és tessék rácuppanni, csak mert te azt akarod?

Mire kamuzni kezdtél, már csak azok maradtak, akik felszínesen válogatnak, a többieknél már tiltva voltál. :)

2015. aug. 10. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os. Teljesen mindegy. A nők legtöbbje a nagyot akarja. Teljesen átlagos a külsőm. Nem vagyok gazdag. De a faekam nem kicsi. Megpróbáltam mindent. Lehetek kedves aranyos négyszemközt a neten ez nem kell a nőknek. Már mindent megpróbáltam. De ha egy szex oldalon kiteszem a farkam na arra már írnak nők. Na ezért van ez a véleményem.
2015. aug. 10. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, de azt se feledd, hogy aki egy szex oldalon van fenn, az nyilván azért van ott, hogy kizárólag szexeljen, naná, hogy akkor olyat akar amire vágyik.

A normális kapcsolatnál ez azért annyira nem fontos.

Én mondjuk szeretem a nagyot de erről sosem hazudtam és ha mérettel kapcsolatos kérdésre válaszolok itt akkor le is pontoznak érte.

2015. aug. 10. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudja használni , nem számít
2015. aug. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!