Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit jelent, ha azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit jelent, ha azt mondjátok egy srácnak, hogy "cuki"?

Figyelt kérdés

Jól sejtem, hogy ha ezt mondják, nem tekintenek rám pontenciális partnerként, szexuálisan nem tartanak vonzónak?

(20-24 éves lányokról van szó, én nemsokára 30 leszek.)

2015. dec. 4. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
igen jól látod! cuki= barátzóna
2015. dec. 4. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Az barátzónát jelent a nőknél barátom. :D
2015. dec. 4. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Néha a barátnőm is cukinak hív... ez nem jelent semmit.
2015. dec. 4. 16:06
 4/12 PearlDiver ***** válasza:

Hát nekem a barátnőm gyakran mondja, de közben nagoyn odavan értem úgyhogy gondolom ez más tészta.

Általánosságban, ha egy lány egy srácról csak annyit mond, hogy cuki, az friendzone. De attól hogy a cukit is használja mint jelző, még bejöhet neki nagyon is, ezt pl egyéb pozitív jelzők és pirulós mosolygás mutathatja.

2015. dec. 4. 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem, de akkor ez még a cuki kategóriába "belefér"? ---- mesélte, hogy megmutatott a facebookon az édesanyjának. Megkérdeztem, hogy miért, erre azt válaszolta, hogy nem mondja meg.... Megkérdeztem, hogy miért nem mondja meg? "Azt sem árulom el" - volt a válasz. És mindeközben mosolygott. Tovább erősködtem, és azt mondta, hogy majd ha kettesben leszünk valamikor, egy üveg bor mellett, elárulja.... Mégis mit akarhat? (van barátja).
2015. dec. 4. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Cuki, aranyos, édes, stb. = ronda, férfiatlan.
2015. dec. 4. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:
6 ! igazad van! ennyi!
2015. dec. 4. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Én mondom a páromnak hogy cuki.

Ezalatt azt értem hogy aranyos, kedves, édes :D

2015. dec. 4. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
A cuki nem túl férfias tulajdonság....Nekem csak olyan lányok mondták idáig, akik nem akartak tőlem többet barátságnál.
2015. dec. 4. 17:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Ca cuki nálam: aranyos, kedves, tökéletes pasialapanyag, kedvelem (jobban mint barátot). Ha vkit barátzónában tartanék, őt édinek nevezem. :D Szerintem ez mindenkinél máshogy vagy.

18L

2015. dec. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!