Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex nős férfival mit gondolto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nős férfival mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a férfi is benne lenne. A lány meg csak , azért megy bele,mert hiányzik neki a szex meg egy kicsit bosszúból meg persze egy kicsit szerelmes belé. Szigorúan csak egy éjszakáról lenne szó.
2016. febr. 9. 20:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igazából én sem annyit akarnék,de beérném annyival csak ,hogy vele legyek.
2016. febr. 9. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
az ilyen nem férfi, csak egy gyáva pp
2016. febr. 9. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Igazából férfi szemmel is lenézettek az ilyenbe belemenő nők, még ha testük használata kellemes is.

Még ha az ilyen csaj kiharcolja is azt, hogy állandó szerető legyen, majd ezt a feleség megtudja, ezért a férjét kidobja, majd kényelemből szeretőjével él együtt (egy darabig), akkor is a férfi felesége önérzetét csodálja.

Csodálja, hogy felesége a sértésre önérzetesen válaszolt, úgy hogy azzal magát, gyerekeket is nehezebb helyzetbe hozta, ezentúl elvei melletti kiállása miatt küszködve kell élnie (pl. házból lakásba költöznie, plusz munkát vállalnia, mellette a gyerekek napi nevelésének minden terhe is rá nehezedik, így szórakozásra nem is jut ideje, pénze).

Férfi is elgondolkodik ilyenkor, hogy melyik nőnek mennyit ér a jelleme.

2016. febr. 9. 21:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Aha te szerelmes vagy a pasiba de csak egy éjszakáról van szó. Ez enyhén önellentmondás. Ha viszket a pi***d miért nem keresel egyedülálló férfit? Igenis hibás vagy. Higy szerelmet hazudsz meg olyan légből kapott ostobaságot állítasz, hogy Úgyis megtenné mással, az nem ment fel téged semmi alól.

Bezzeg ha a te pasid qrna félre a másik nő lenne a legnagyobb qrva igaz?

2016. febr. 9. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ostoba r*@anc.Téged nem fog elvenni soha.😁
2016. febr. 10. 00:57
 16/18 anonim ***** válasza:

1. Nős pasival soha.

Lehet, tudok valamit, amit te nem, de nekem mindig jut szingli pasi, a jobbakból.

Ha te ráfanyalodsz más maradékára, az a te bajod.

2. Egy éjszakánál sokkal többet érek, aki csak ennyit akar, azt elhajtom a halál fassára. Ha nem nős, akkor is, de ha igen, akkor duplán. Megnézem, kivel állok le, egy hűtlen, házasságtörő marharépa nekem nem elég jó.

3. Szexelni élvezetből szoktam, bosszúból soha. Ezt nem is tudom, hogy gondolod. Hogy majd a te exed irigykedni fog?

Mert ő legfeljebb röhögőgörcsöt kap, hova süllyedtél, és nem találsz helyette egy normálisat.

Amúgy te addig alacsonyodsz le, amíg jól esik. Több szingli pasi marad nekünk. :-D

2016. febr. 10. 05:44
 17/18 anonim ***** válasza:
A 16os nagyon jól beszél !! :)
2016. febr. 10. 07:30
 18/18 anonim ***** válasza:

én nős vagyok, ha teszem azt az életben oda kerülne a sor, hogy egyéjszakázzak valakivel (pasi vagyok, sokszor kanos, nem mondom, hogy nem történhet meg), akkor egyetlen egy dologra figyelnék:

Hogy ne ismerőssel csináljam, hanem olyannal akit ha lehet sosem látok többet (hiszen csak egy éjszakáról beszélek)

Annyira sosem leszek hülye, hogy egy olyan csajjal kavarjak egy éjszakát aki bosszú és szerelemből fekszik le velem. Nagyon de nagyon nem éri meg, akkor inkább prosti.

2016. febr. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!