Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nős férfival mit gondoltok erről?
Ők egymásnak fogadtak ígéretet. A harmadik fél sosem hibás. Akit lehet vinni azt vinni fogják, ha nem te akkor más. Aki hajlamos a megcsalásra az megteszi vagy veled vagy mással. Én nem ítélem el. Mindig a pár a hibás, mindkettő. Én dugnék egy jót a harmadik fél fejében. nem vagyok felelős más kapcsolatáért.
23L
Ha a lány szerelmes, akkor az egy éjszaka után rosszabb lesz csak. :/
Valamelyik fél mindig többet akar a másiktól mint egy kósza este... :/
szerintem nem úgy van az, hogy nem tehet róla a harmadik fél. egy hosszabb házasságban rengeteg probléma van, rengeteg fájdalom stb. és egy ilyen problémáktól mentes valami tök vonzó lehet. olyan ez, hogy oda rakok az orrod elé egy csomag sós mogyorót és akkor megnézzük megeszed e. és bár nem akarod tudatosan, de lehet egyszer azt veszed észre, hogy már rágod is. szóval a harmadik fél is benne van azzal, hogy adja a kísértést.
szerintem itt nem kell másra hallgatni. csináld amit akarsz.
Szerintem önérzetére adó nőhöz nem illik ez. Ilyen nő, nem áll szóba olyan férfival, akinek ő csak erre kell, és nem merül fel benne az, hogy innen tornássza fel magát állandó szeretővé, később még többet követeljen,
Férfinak meg erősen mérlegelnie kell azt, hogy egy szingli, belé szerelmes nő nem kezd-e el később többet követelni, bármit is mondott az elején.
Vállalom!
Sok éjszakával is! És igazából nem is vagyok nős, csk barátnőm van! (ZAKLASSATOK! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!