Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex nős férfival mit gondolto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nős férfival mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a férfi is benne lenne. A lány meg csak , azért megy bele,mert hiányzik neki a szex meg egy kicsit bosszúból meg persze egy kicsit szerelmes belé. Szigorúan csak egy éjszakáról lenne szó.
2016. febr. 9. 20:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%

Ők egymásnak fogadtak ígéretet. A harmadik fél sosem hibás. Akit lehet vinni azt vinni fogják, ha nem te akkor más. Aki hajlamos a megcsalásra az megteszi vagy veled vagy mással. Én nem ítélem el. Mindig a pár a hibás, mindkettő. Én dugnék egy jót a harmadik fél fejében. nem vagyok felelős más kapcsolatáért.

23L

2016. febr. 9. 20:32
 2/18 anonim ***** válasza:
44%

Ha a lány szerelmes, akkor az egy éjszaka után rosszabb lesz csak. :/

Valamelyik fél mindig többet akar a másiktól mint egy kósza este... :/

2016. febr. 9. 20:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de akkor sokan mégis mért mindig a 3. félt hibáztatja,hogy nincs lelkiismeretfurdalása,holott a palinak kellene lenni,mivel ő fogadott örök hűséget...
2016. febr. 9. 20:34
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Mert a harmadik fél a szemét....mindig.... Sajnos...
2016. febr. 9. 20:37
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
HA pali megcsalja a feleségét nem lehet jó az a házasság! Az én párommal 5 éve vagyunk együtt és ő volt ,hogy megcsalt és bevallom azért történt mert mert munkamániásvoltam ráadásul olyan munkám volt amit egy nő se viselne szerintem el max. a ku**vák de mióta abba hagytam a kapcsolatunk is jó. Szóval lehet a nő nem százas ,és akkor viselje el a következményeket én is elviseltem rakd szét neki!!
2016. febr. 9. 20:41
 6/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem úgy van az, hogy nem tehet róla a harmadik fél. egy hosszabb házasságban rengeteg probléma van, rengeteg fájdalom stb. és egy ilyen problémáktól mentes valami tök vonzó lehet. olyan ez, hogy oda rakok az orrod elé egy csomag sós mogyorót és akkor megnézzük megeszed e. és bár nem akarod tudatosan, de lehet egyszer azt veszed észre, hogy már rágod is. szóval a harmadik fél is benne van azzal, hogy adja a kísértést.

szerintem itt nem kell másra hallgatni. csináld amit akarsz.

2016. febr. 9. 20:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ne.
2016. febr. 9. 20:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem önérzetére adó nőhöz nem illik ez. Ilyen nő, nem áll szóba olyan férfival, akinek ő csak erre kell, és nem merül fel benne az, hogy innen tornássza fel magát állandó szeretővé, később még többet követeljen,

Férfinak meg erősen mérlegelnie kell azt, hogy egy szingli, belé szerelmes nő nem kezd-e el később többet követelni, bármit is mondott az elején.

2016. febr. 9. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Vállalom!

Sok éjszakával is! És igazából nem is vagyok nős, csk barátnőm van! (ZAKLASSATOK! :-)

2016. febr. 9. 20:49
 10/18 anonim ***** válasza:
simán,én is ebben a helyzetben vagyok csak én nem egy éjszakát akarok 27N
2016. febr. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!