Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tudok tobb erzelmeket taplalni egy konyvbeli szereplo irant mint egy valodi ember irant?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 10:17
11/17 anonim válasza:
Minden nő ezt mondja, hogy a korombeliekkel gond van. Legutóbb együtt voltam egy nálam épen egy évvel fiatalabb nővel ő volt 28 és pont jó volt. Elég flúgos, én se vagyok normális szóval olyan pont kiegészített. Szerintem ez sok mindentől függ egy biztos elnézve az itt kérdező és kommentelő srácokat, megértem, hogy a nők 20 év alattiakkal nem szeretnek szóba állni. Nem feltétlen kell minden kapcsolatot komolynak megélni. Állhatsz úgy is a dolgokhoz, hogy nem veszed komolyan.Aztán eltelik egy kis idő fél év +- pár hónap és akkor már el tudod dönteni, hogy érdemes e vele foglalkozni. Nem tudok tanácsot adni, egy biztos nem lennék még egyszer 15-20. Mindenki úgy van, hogy de jó volt meg lenne, én nem pont ezek miatt. :)Egy biztos maga az érzés, hogy nemsokára 30 leszek veterán vén róka, az is borzasztó. :)Lassan eljön az ideje, hogy vágatok egy emós hajat. Össze ketchupozom a kezem fogom a kenyérvágó kést és felrakom magam youtube-ra. Na jól van sok volt a kávé :D
12/17 A kérdező kommentje:
Tyuu de ertelmes vagy tati..
Csak remelni tudom,hogy ezt a kor teszi veled es nem mas.:))
2016. febr. 7. 11:21
13/17 anonim válasza:
Köszi jó fej vagy. :D "Tati" erre nem mondok inkább semmit.... :) Sok minden jár a korral igen.
14/17 A kérdező kommentje:
Szinte gondoltam,hogy bele kotsz a "tati"-ba :))
2016. febr. 7. 11:59
15/17 anonim válasza:
Mögé raktam egy ilyet :) Tehát nem vettem fel a dolgot. Nem szokásom kötekedni, azt mindig meghagytam megboldogult öreganyámnak. :) Csupán szimpatikus ember vagy és jó látni, hogy még most is van aki azért elővesz néha egy egy könyvet. Ami ritka és sok pozitív dolgot elárul. :)
16/17 A kérdező kommentje:
Orulok,hogy igy gondolod.:)
2016. febr. 7. 13:58
17/17 anonim válasza:
Ha ez felkérés táncra, akkor kénytelen vagyok szólni, hogy nem tudok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!