Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szopás dugás füvezés, itt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopás dugás füvezés, itt már minden játszik, egyik ember sem az aminek elsőre látszik?

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Tarts nyitva a szemed.
2016. febr. 6. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Véres lábnyomok a vécében.
2016. febr. 6. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Amánjó
2016. febr. 6. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Te nem látod elsőre a nyilvánvalót.
2016. febr. 6. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a baj a fűvel? Egy este meg tudsz inni annyi alkoholt, hogy belehalj, de egy élet alatt nem tudsz annyi füvet szívni, hogy túladagolásba pusztulj bele.

Egy országban ahol van 800 ezer alkoholista és 20 ezer drogfüggő (minden fajta drog függőjét egybevonva), nem a füvezéstől kellene félni.

Én az életemben kétszer füveztem és nem hiszem hogy fogok többet, mert én is inkább piálgatok. De nem kéne a füvet démonizálni és ha rajtam múlna legalizálnám is.

Vagy akkor tiltsuk be az alkoholt is vagy vezessünk be arra is napi maximális adagot.

2016. febr. 6. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!