Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan nőnek a szeretője akiről tudtátok, hogy nem független?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 06:56
1/19 anonim válasza:
igen és forditva is
jobvolt vele
3/19 anonim válasza:
2# es erre büszke vagy? esetleg most törleszt nejed
beálljak a sorba hozzá?
gyere menjünk elkur,vázni azok legalább jok
4/19 anonim válasza:
Volt egy pár, de tudták én is nős vagyok. Ilyen kapcsolat tökéletes kis változatosságra. Na és nincs olyan, hogy jajj beléd szerettem, házasodjunk, stb:) Nyitott szemmel jársz, rá jössz, igen sokan csinálják:)
6/19 anonim válasza:
Igen, és úgy néz ki ismét alakulóban van egy ilyen viszony.
7/19 anonim válasza:
Egy nőm volt vagy 20 évig, a feleségem mellett!
10/19 anonim válasza:
17-19 éves korom között "töltögettem" haverom anyját. Bomba milf volt, minden barátom fantáziálgatott róla (elhajlott estéken előjött néha a neve és hogy ki mit művelne vele). A szexen kívül más nem volt jó, viszont a szex az eszméletlen volt. Állítása szerint neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!