Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek abba, hogy egy férjezett (jó) nő szeretője legyetek?
Figyelt kérdés
A nő nagyon szexi,és nem szexel a férjével,elég boldogtalannak tűnik :(2015. aug. 23. 14:04
1/15 *Vágy lassú tánca*** válasza:
Érdekes kérdés....
2/15 anonim válasza:
Igen is..nem is...valóban érdekes kérdés
3/15 anonim válasza:
Én belementem abba, hogy egy nős (jó) pasi szeretője legyek. Nem szexel a feleségével, és elég boldogtalannak tűnt. Lassan egy éve leszünk együtt, eddig nem bántam meg.
4/15 anonim válasza:
Nekem fontos, hogy tiszta lelkiismerettel feküdjek le minden este, szóval nem.
5/15 anonim válasza:
Én bizony belemennék, bármilyen erkölcstelen is... mindenkinek jár egy falatnyi boldogság. Szívesen boldoggá tenném!
24/F
6/15 anonim válasza:
A döntésem szempontjából közömbös h van e férje.
7/15 anonim válasza:
Etikailag megkérdőjelezhető, sőt! De az kompromisszum, ha párszor megnyomogatod, aztán utólag megbánod. :)
8/15 anonim válasza:
belemennék igen csak jönne ide egy ijen nő lerendezném rendesen
sose felejtené el
hosszabb távra gondoltam én is a szeretőt
csak lányok nők irjanak 20-40 ig
9/15 anonim válasza:
Voltam már férjezett nő szeretője. Tudtam, hogy boldogtalan a kapcsolatban. DE! Az elején közöltem vele, hogy nem fogok családokat szétszakítani, így csak könnyed kapcsolatra vagyok hajlandó. A nő válasza az volt, hogy persze, Ő is így gondolja, de természetesen nem így lett. Nagyon durván belém szeretett, így kénytelen voltam gyorsan elhagyni. De végül is nem lett nagyobb gond, így nem bántam meg.
10/15 anonim válasza:
Elég görénység ilyenbe belemenni. Az "előre megmondom, hogy nem fogok családot szétszakítani" duma meg önbecsapás, önfelmentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!