Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennétek abba, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek abba, hogy egy férjezett (jó) nő szeretője legyetek?

Figyelt kérdés
A nő nagyon szexi,és nem szexel a férjével,elég boldogtalannak tűnik :(
2015. aug. 23. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én már benne vagyok. Nem én tettem tönkre a kapcsolatukat. Ők sem szexelnek. Mindegyik éli a saját életét. Csak a pénz tartja össze őket. Ezért nincs is lelkiismeret furdalásom.
2015. aug. 23. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:
igen, az elején tisztázott keretek között. 38/F/Budapest
2015. aug. 23. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Zárja le a kapcsolatát az emberével, mondja ki, hogy nem jó neki így, majd ha ez megtörtént, belemennék.
2015. aug. 23. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem. Ha megis, akkor vannak veszelyei. Peldaul a no beledszeret es robbantja a csaladjat. Es te meg nem szeretsz bele...szar ugy es eleted vegeig le nem moshatod magadrol a felelosseget. Vagy te szeretsz bele es o meg rajon mégis a ferje kell neki, de azert parszor szakit veled es jol megszivatjatok egymast. Es utana majd te csinalod ezt valakivel...

Kell ez neked?

A masik: jelen vagy a hazukban/lakasukban es valoban nem szexelnek? Vagy csak mondta. Hazassagbol jott ember azt mond amit akar, amig nem elsz te is ott, addig csak annyit tudsz es csak ugy, ahogy azt az orrodra kotottek. A szereto sokszor fellenditi az otthoni szexet is. Igy konnyen lehet szexelni kezdtek es otthon a ferj megerzi a valtozast es hirtelen o is igyent tart az asszony p...jara, no akkor szeretnel osztozni? Mert ha az asszony nem akarja, hogy lebukjon, akkor belemegy az otthoni szexbe is. Neked ez hogy esne? Ha meg lebukik lehet megkeres a ferj es beborit a betonba vagy dobja az asszonyt, aki majd hozzad menekul.

A boldogtalan felesegeket messzirol kerulje el minden magat ferfinak es igazi jo ferfinak tarto ferfi, mert kiszamithatatlan mi lesz a vege a szexnek indulo tortenetnek. Az esetek kilencven szazalekaban semmi jo.

2015. aug. 30. 15:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekük,én nem csak szexet akarnék,de vàlni nem akar valamiért...
2015. aug. 30. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!