Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a sógorommal. Elmarad az esküvő? Mi legyen? 20/l
A nővéremnek(26) áprilisban lesz az esküvője.
Én hülye meg lefeküdtem a vőlegényével(25), kétszer is. Nagyon szégyellem magam és tudom, hogy szörnyű ember vagyok, szóval nem kell itt oltogatni, hogy könnyűvérű vagyok és rossz testvér.
A legnagyobb gond az, hogy a srác leakarja mondani az esküvőt és velem akar lenni. Mondtam, hogy úgyse leszek vele együtt.
Mit tanácsoltok? Mit csináljak? Elmondjam a nővéremnek?
Elmondanám a nővéremnek, hogy azt hallottam, hogy megcsalták. Aztán ha a pasi azt mondja, hogy veled, akkor tagadhatod és tehetsz úgy, mintha csak azért mondta volna, hogy besátozza azt, aki őt besározta. Aztán ha van olyan smse, vagy emailje, ami lebuktathat, akkor kerüld el a dolgot. XD A jövőre nézve azért hadd tanácsoljam, hogy ne legyél ekkora rlbl. A nővéred életét egy időre tönkretetted és még többet ártasz, ha hagyod hozzámenni ezt a pasit.
Nagyon szeretheted a tesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!