Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Otthagynátok emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Otthagynátok emiatt egy nőt?

Figyelt kérdés
Barátom szeret nyalni, de én sosem engedem neki, undorodom tőle.Én nagyon szívesen szopok sőt imádom, de nem visz rá a lélek hogy hagyjam neki.Lehet hogy emiatt otthagyna?
2016. jan. 31. 22:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is kb ez a helyzet néha kicsit engedi,hogy "nyalogassam" de látszik rajta,hogy ez neki nem olyan élvezetes,ő viszont szeret szopni szerencsére mivel én azért igénylem... :D

Megbeszélés kérdése az egész,mi is átbeszéltük én elfogadtam,emiatt biztos nem szakítanánk soha...

Az a gáz szerintem ha valaki kijelenti, hogy őt orálisan ne kényeztessék és ő sem hajlandó ezt megtenni a párjának,na ott már lehetnek problémák...

23/F

2016. febr. 1. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!