Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Otthagynátok emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Otthagynátok emiatt egy nőt?

Figyelt kérdés
Barátom szeret nyalni, de én sosem engedem neki, undorodom tőle.Én nagyon szívesen szopok sőt imádom, de nem visz rá a lélek hogy hagyjam neki.Lehet hogy emiatt otthagyna?
2016. jan. 31. 22:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
6-os!abból kap rendesen, és nem 20-30 perceket, hanem 1-1,5 órákat épp azért hogy kompenzáljam ezt a hibámat.
2016. jan. 31. 22:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Pedig, ha hagynád gyakorolni Neki is jobban menne idővel (gyakorlás teszi a mestert) és lehet Te is megszeretnéd :) Mondhatod Neki, hogy milyen intenzitással csinálja, irányítsd.

Nyilván pasifüggő, hogy ki hagyna el és ki nem. Attól, hogy itt vmelyik többségben lesz, nem biztos, hogy a Te párodra is az lesz jellemző. Adj még esélyt a dolognak, pozitívan, próbáld a régi rossz tapasztalataidat mellőzni és hátha :) Aztán majd meglátod, hogy néhány ilyen próbálkozás után se szereted-e meg.

2016. jan. 31. 22:58
 13/21 anonim ***** válasza:
rég rossz ha valaki otthagyna ezért. a nyalás azt a célt szolgálja hogy a nőt izgassa vagy kielégítse esetleg előjáték gyanánt. de a lényeg az hogy a nő örömére. ha nem szereted, akkor nem szereted ennyi, akkor a pasi ne erőltesse.
2016. jan. 31. 23:23
 14/21 anonim ***** válasza:

A feleségem se engedi a nyalást, de szopni sem hajlandó.

Akkor én mit csináljak???

2016. febr. 1. 00:00
 15/21 anonim ***** válasza:

#14 Te csald meg.

Kérdező, téged meg nem fog elhagyni ezért, de szerintem hagyd magad. Jelezz neki, vissza, hogy tudja, mit csináljon, és ha már beletanult, akkor te fogod kérni tőle.

2016. febr. 1. 00:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Hamar rászoktatnálak! De figyi, saját magadtól undorodsz akkor? Mi legalább annyira szeretünk nyalni, mint ti szopni. Szóval én sem nagyon tűrném ezt meg. De ha a palidnak jó, akkor te ne idegeskedj. A fenekedet is nyalasd ki vele. 33/f pacsi
2016. febr. 1. 06:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha van szopás akkor nem.
2016. febr. 1. 07:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Szopás-nyalás alap. Egy barátnőm volt aki nem szopott és mellette még a nyalást sem élvezte. Szexuálisan ő volt a legrosszabb partnerem. Vastagon benne volt ez is abban, hogy szakítottunk.
2016. febr. 1. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező te otthagynál egy fiút aki nem hajlandó csókolózni?

Akkor tudod a választ.

2016. febr. 1. 10:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Neeem, csak lekötözném jó alaposan, és addig nem oldoznám el, míg meg nem szeretné :P.
2016. febr. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!