Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Otthagynátok emiatt egy nőt?
Figyelt kérdés
Barátom szeret nyalni, de én sosem engedem neki, undorodom tőle.Én nagyon szívesen szopok sőt imádom, de nem visz rá a lélek hogy hagyjam neki.Lehet hogy emiatt otthagyna?2016. jan. 31. 22:40
1/21 Igen, én vagyok! :) válasza:
Idióta, aki emiatt otthagyna. De az is, aki nem deríti ki a miértjeit.
3/21 anonim válasza:
Nekem nem lennél jó partner... vagy rávezetnélek finoman, hogy próbáljuk meg, hátha megszereted, vagy elválnának útjaink.
Bocsi, de őszinte vagyok, és én nem tudom elképzelni a szexet nyalás nélkül, ahogyan szopás nélkül sem. Ez van... :(
27/F
4/21 Igen, én vagyok! :) válasza:
Bocsi az idiótázásért skacok.:D Maradjunk annyiban, hogy én.:D Szóval magamból kiindulva.:D
6/21 anonim válasza:
Nem, de akkor egész nap szopnod kéne a farkamat dugások közt is.
7/21 anonim válasza:
Az a baj h ugyanigy vagyok ezzel en is..:( nem szeretem ha nyalnak de szopni meg kifejezetten imadok. Teljesen attudom erezni a helyzetedet
8/21 RRR válasza:
hát necces
hagyd neki,ua. olyan neki, mint amikor te szopsz
kéj,élvezet tölti el,ahogy érzi,hogy élvezed,az ízed biztos jó,a forró,lüktető nedves puncid imádni való
győzd le a gátlásod
meglátod mekkorát élveztek mindketten
9/21 anonim válasza:
A felszínesek hagynának csak ott. Oké, fontos a szex, de nem csak abból áll a kapcsolat. Mi van, ha minden másban jól összepasszoltok, csak ebben nem? Ő meg talál valaki mást helyetted, akivel ebben összepasszoltok, de más dolgokban már nem annyira? Ez a baj!
10/21 A kérdező kommentje:
az análra már rá vezetett, és imádom de a nyalás nekem sok :( először csinálta, de szar volt mint az összes eddig is. azóta egyszer sem hagytam neki, de nem is erőlteti annyira, de azért igényli és szóba szokta hozni
2016. jan. 31. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!