Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire nehéz óvszerre visszaállni, ha már megtapasztaltátok, milyen anélkül?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 21:56
1/4 anonim válasza:
Semennyire. Csináltam már gumi nélkül, de aztán egy baleset miatt arra gondoltam, hogy "Mekkora szerencse, hogy nem lett gyerek... Na ideje visszaállni". És amúgy tényleg nem nehéz, meg így legalább 99% az esély arra, hogy nem lesz olyan utód, akit nem terveztem.
3/4 anonim válasza:
Én most tartok pár hónapos szünetet a fogamzásgátló tablettában, és addig újra óvszerrel védekezünk. Páromnak semmi baja nincs vele, nyilván ez olyasmi, amit az ember szívesebben elvisel, mint egy nem kívánt terhességet. Eléggé kiakadnék, ha nem lenne hajlandó óvszert használni, mert jobb nélküle.
4/4 anonim válasza:
Fizikálisan? Kb. ugyanaz. Kicsit rossz érzés, hogy nem érzem a melegséget, meg a nedvességet, de kb ennyi, amit a gumi elvesz. Meg a tudatot, hogy semmi nincs, ami elválasztana titeket... De hagy használjak egy szép metaforát: olyan, mint egy fesztivál utolsó napja, amikor hazamész, és nagyon jó otthon, és jó a kaja, meg az ágy, de azért szívesebben lennél még egy kicsit a fesztiválon...
Nekem egyszer kellett visszaállnom gumira, és nem esett nehezemre, nem lett rosszabb semmi, és inkább jó érzéssel gondoltam arra az időre, amíg tartott a tabi :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!