Táncosok a szülés után mennyi idő után tudnak visszaállni? Egyáltalán lehet-e?
Rengeteget keresgéltem e témában a neten. De sehol egy őszinte írás.
Nyilván 1-2 évig nélkülözni kell a táncot. (a táncot úgy értem, hogy profi táncos, ez a hivatása)
Olyat is hallottam már, hogy nem tudnak visszaállni és inkább ne szüljenek.
Nem tudom mit higyjek el és csak az igazat szeretném megtudni.
A táncosokra inkább az ízületi kopás a fő veszély, de azt maga a tánc okozza (térd, boka szokott elhasználódni).
Táncost konkrétan nem ismerek, de világbajnok fitness-est igen. Ő az edzéseket fél évvel a szülés után kezdte, természetesen nagyon fokozatosan. Szülés után másfél-két évvel már versenyeken indult.
De ezt az orvosoddal is érdemes egyeztetni, mert a szülés milyensége sem mindegy. Lesz-e komplikáció, sérül-e valami, ami alapesetben nem sérülne, stb. Ez a része lutri, mert ha mondjuk leszakad a hólyagod, vagy méhsüllyedésed lesz, akkor lehet, hogy soha többet nem engednek. Ezek nem gyakori komplikációk, de benne vannak a pakliban.
Miskolc legjobb táncosa szült. most 7 éves.
vékony,hajlékony,semmi baja nincs. amikor szült rá fél évre már táncolt és nem is vissza fogottan.
( ő a tulaj is..)
1 évre rá a szülés után már versenyeken volt,és emelték is,spárga,híd,stb mindent csinált. attól függ milyen rég csinálod,mennyire gyorsan gyogyulsz,stb.
Hány évesen szült?
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!