Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek a fiúk szívesebben képet a farkukról, mint az arcukról?
Ha kapok egy képet egy álló farokról, azt nem igazán tudom hova tenni, főleg ha nem is kértem
Viszont arcos képet csak nagyon nehezen hajlandóak küldeni a fiúk. Pedig még ha csak alkalmi kapcsolatot keresek, akkor is több az esélye annak, aki az arcát mutatja, mint aki a farkát (bármekkora is legyen)
én szeretem ha küldenek a fiuk a farkukrol képet, de szivesen veszem ha akár csak arcrol is küld.
kedvelem ezeket a privát fotokat.
Én is szeretek képcserézgetni...gyakran összejöhet valami.
Írjanak olyan lányok akiket érdekel.
25f
Megmondom én az okát. :) Mindenkinek vannak titkai. Ez egy anonim oldal így nem tudhatom egyből, hogy ki van a túloldalon. Nem ismerem a legjobb barátaim internetezési szokásait. Itt vagy mondjuk te. Honnan tudhatom egyből, hogy nem az egyik legjobb barátom vagy e véletlenül? Szűz vagyok (25 évesen) és naponta 2-3 alkalommal fenézek erre az oldalra, és főleg az elsőt elég cikinek érzem. Amit még inkább annak éreznék, ha pont egy alkalmi kapcsolat keresés kapcsán írnék rá Fannira (csak mondtam egy nevet).
Nyilván rengeteg gyökér is van az oldalon, ami látszódik pár kommentből, de biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki hasonló okból gondolkodik így. Plusz sajnos gyanítom, hogy egy szűz pasinak egy farkas képpel több esélye van, ami esetlen felcsigázza a fantáziáját, mint egy arcos (vagy akár egész alakos), aminél még mindig a legtöbben egy lúzert képzelnek az üzenetíró helyére.
Elég nagy tévedésben vagy. Még hogy ha nem is nézel ki valami jól, még mindig sokkal több az esélyed, mintha egy tökéletes farokról küldenél képet
ráadásul már volt olyan fiú is, aki nem akart küldeni képet mert azt mondta hogy nem néz ki jól, de mikor végül rávettem, láttam hogy egész jól néz ki, csak nincs önbizalma
Ezek a nevek :'D
Borzasztó...
Intim képet senkinek nem küldtem még,sőt,nem is csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!