Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom szerint nem fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint nem fontos a szex egy kapcsolatban. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Sosem csaltam meg, tudtommal ő se engem. Nagyon jól megvagyunk. Csak egy valami van, ami engem nagyon zavar... Állítása szerint nem olyan fontos a szex egy kapcsolatban. Szerintem elég ritkán szeretkezünk, hetente 2-3×. Én 21 vagyok, Ő 27. Szóval elég fiatalok vagyunk. Lehet, hogy neki nincs akkora igénye mint nekem? Mert én elég sűrűn csinálnám, kívánom őt. Meg nem is arról van szó, hogy elhanyagolom magam, divatosan öltözök, tiszta vagyok, szóval szerintem nem vagyok olyan nő akit elhanyagolna a párja mert nem kívánatos... Van ilyen pasi aki ennyire nem kívánja a szexet??
2016. jan. 29. 15:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem elég ritkán szeretkezünk, hetente 2-3×.

ez az átlag ilyen korban

majd lejjebb fogod adni mikor terhes leszel és utána már ö lesz aki ide ír h még heti 1x sem szexelsz vele :-D

am meg ha nem akarja akkor kérd meg h csak téged elégítsen ki

vagy maszturbálj mellette

esetleg kér a közreműködését ehhez

stb...

2016. jan. 29. 17:30
 22/26 anonim ***** válasza:

"Heti 3 alkalom teljesen rendben van sokak szerint?!!

Huuh..Akkor mi a parommal a napi(!!) 2-3 alkalommal hova sorolhatok vagyunk?:))"

Az időmilliomosok közé. :)

Kérdező, nem lehet, hogy azért sem kívánja annyira, mert ráerőlteted? Azt írtad, szinte "megerőszakolod". Ez is elveheti a kedvét simán. Az enyémet legalábbis elvenné. De azt írod, az elején is ilyen volt, akkor semmi meglepő nincs abban, hogy ez nem változott.

2016. jan. 29. 18:01
 23/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

egyikotokel valami problema van

foleg mert azt irod nem minosegi az sem ami ritkan van...

de ha csak a szexben van egyikotoknek problemaja az vallalhato, te kitudod magad isnelegeiteni ha igenyled, es ha perverz vagy elotte is csinalhatod hatha rakap

de amugy csinal valamit helyette? mert az megint egy mas dolog ha komoly dolgot tesz helyette nem pedig lebicol es hagyja rozsdasodni

2016. jan. 29. 18:07
 24/26 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy egy kapcsolatban, hogy három szót alig képesek váltani egymással de közben jól megy a szex, vagy nagyon jól kijönnek egymással, kiegészítik egymást, szex viszont kevesebb van.
2016. jan. 29. 23:44
 25/26 anonim ***** válasza:

"Azért az sem mindegy egy kapcsolatban, hogy három szót alig képesek váltani egymással de közben jól megy a szex, vagy nagyon jól kijönnek egymással, kiegészítik egymást, szex viszont kevesebb van."

Teljesen mindegy. Mert ha nekem mondjuk alapból fontos a szex, mert nekem fontos, akkor hiába nagy az összhang érzelmek terén, ha nem vagyok szexuálisan kielégülve, akkor az a kapcsolat rossz. És hiába jó a szex, ha egyébként meg két szót nem tudunk szólni egymáshoz.

Tehát konkrétan így is úgy is nálam a kapcsolat gallyra megy.

2016. jan. 30. 09:29
 26/26 The Sound Of Silence válasza:
Fontos szerintem és nem picit.
2016. febr. 7. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!