Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint nem fontos a szex egy kapcsolatban. Ti mit gondoltok?
Szerintem elég ritkán szeretkezünk, hetente 2-3×.
ez az átlag ilyen korban
majd lejjebb fogod adni mikor terhes leszel és utána már ö lesz aki ide ír h még heti 1x sem szexelsz vele :-D
am meg ha nem akarja akkor kérd meg h csak téged elégítsen ki
vagy maszturbálj mellette
esetleg kér a közreműködését ehhez
stb...
"Heti 3 alkalom teljesen rendben van sokak szerint?!!
Huuh..Akkor mi a parommal a napi(!!) 2-3 alkalommal hova sorolhatok vagyunk?:))"
Az időmilliomosok közé. :)
Kérdező, nem lehet, hogy azért sem kívánja annyira, mert ráerőlteted? Azt írtad, szinte "megerőszakolod". Ez is elveheti a kedvét simán. Az enyémet legalábbis elvenné. De azt írod, az elején is ilyen volt, akkor semmi meglepő nincs abban, hogy ez nem változott.
egyikotokel valami problema van
foleg mert azt irod nem minosegi az sem ami ritkan van...
de ha csak a szexben van egyikotoknek problemaja az vallalhato, te kitudod magad isnelegeiteni ha igenyled, es ha perverz vagy elotte is csinalhatod hatha rakap
de amugy csinal valamit helyette? mert az megint egy mas dolog ha komoly dolgot tesz helyette nem pedig lebicol es hagyja rozsdasodni
"Azért az sem mindegy egy kapcsolatban, hogy három szót alig képesek váltani egymással de közben jól megy a szex, vagy nagyon jól kijönnek egymással, kiegészítik egymást, szex viszont kevesebb van."
Teljesen mindegy. Mert ha nekem mondjuk alapból fontos a szex, mert nekem fontos, akkor hiába nagy az összhang érzelmek terén, ha nem vagyok szexuálisan kielégülve, akkor az a kapcsolat rossz. És hiába jó a szex, ha egyébként meg két szót nem tudunk szólni egymáshoz.
Tehát konkrétan így is úgy is nálam a kapcsolat gallyra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!