Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint nem fontos a szex egy kapcsolatban. Ti mit gondoltok?
A szex fontos a kapcsolatban, a 3 pillér egyike..
Nem egyforma az igényetek. Igen van olyan pasi aki kevésbé igényli.
Mindenki más, mindenkinek mások az igényei, de nekem személy szerint nagyon fontos. Bár hozzáteszem, hogy 10 éve vagyok együtt a párommal, gyerek is van, úgyhogy én örülnék, ha heti 3 alkalom meglenne, csak sokszor nem jön össze és nálunk is a férjemnek kevesebb az igénye, viszont én majdnem minden nap tudnám csinálni. Viszont neki is fontos, csak sokszor nem úgy jön össze.
Viszont amikor még csak az elején voltunk a kapcsolatunknak, amikor még nem volt gyerek, akkor a heti 6-7 alkalom is megvolt.:)
Amúgy idővel okozhat gondot, ha nem egyformák az igények...
Oké, neki nem fontos, de neked az. Akkor inkább te legyél kielégületlen, csak mert neki így jó.
Nézd, itt két dolog fog lenni egy bizonyos időn belül. Egyik variáció, hogy megcsalod, a másik meg, hogy rájössz, hogy nem vagytok egymáshoz valók, mert ő nem tudja megadni neked, amire neked szükséged van és szakítasz vele.
Harmadik lehetőség csak akkor van, ha hajlandó a kompromisszumra és többször kezdeményez. De ha ő alapból ilyen, akkor oké, hogy most még minden működi, de szerinted majd mikor még több ideje lesztek együtt, házasság, gyerekek, unalmas, szürke hétköznapok, munka, akkor szerintem ez a heti 3 mennyire fog lecsökkenni? Kb. havi 3-ra. Beéred majd vele? Nem hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!