Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire fontos az előjáték nektek? Ha igen miért, ha nem, miért nem? Fontos a kölcsönös orális kényeztetés vagy sem? Lehet e nélkül szex? Hova szeretetiek, ha élvez egy pasi?
Muszáj előjáték attól leszek nedves:).
A mellemre az a legjobb:)
Az előjáték, eléggé fontos. Azzal tudod rendesen felizgatni, tocsogjon a nedvességtől és marára rántson.
Élvezzen el, alatta.
Ahhoz hogy neked is jó legyen kölcsönösen az orál, mondjad neki, hogyan csinálja. Vezesd kicsit.
Én imádom a kicsi szőröset.
Attól, hogy "csak szexeltek", nem tilos kommunikálni. Egy szexkapcsolatban főleg nagyon fontos a higiénia, elég gáz, ha nem tudsz neki szólni, hogy rossz íze van, figyeljen oda jobban a mosdásra vagy menjen orvoshoz mert lehet hogy fertőzése van, és hogy téged zavar a szőr, borotválja le...
Amúgy meg a kérdéseidre válaszolva:
- nekem nagyon fontos az előjáték
- azért fontos, mert anélkül nem vagyok elég nedves, és a hüvelyem sincs kitágulva, azaz szárazon a szűk hüvelybe elég nehéz és fájdalmas behatolni
- az orális kényeztetés is fontos számomra, adni és kapni is szeretem, ehhez természetesen a párommal mindig megteremtjük a megfelelő higiéniai feltételeket, ha ezek nem adottak, akkor nincs orál, csak kézzel izgatjuk egymást szex előtt
- ebből adódóan elképzelhető enélkül a szex, elő is fordul, de nem olyan gyakori, nagyon szeretem a hosszan elnyúló orális kényeztetést szex előtt
- a testemen bárhova élvezhet a párom a combom és a nyakam közötti területen, azaz pl. talpra, meg arcra, hajra nagyon nem szeretném, bárhova máshova jöhet. szájba nem annyira szeretem, de el tudom viselni. mivel tablettázunk, bennem is elmehet.
- nekem nagyon fontos az előjáték
- azért fontos, mert anélkül nem vagyok elég nedves, és a hüvelyem sincs kitágulva, azaz szárazon a szűk hüvelybe elég nehéz és fájdalmas behatolni
- az orális kényeztetés is fontos számomra, adni és kapni is szeretem, ehhez természetesen a párommal mindig megteremtjük a megfelelő higiéniai feltételeket, ha ezek nem adottak, akkor nincs orál, csak kézzel izgatjuk egymást szex előtt ........ ez nalunk megvan , en is ezt szeretem amit leirt a valaszolo .. pont ez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!