Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves lánytól egy 29 éves férfi akarhat bármi komolyat is?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon kevés esélyt látok rá, de érdekel, ti miként gondoljátok.2016. jan. 28. 20:41
11/18 anonim válasza:
Ha megbsz az nem elég komoly??
12/18 anonim válasza:
Tapasztaltam mindkettőt. Mármint hogy azt is, hogy komolyan vettek és azt is, hogy nem.
13/18 anonim válasza:
Az a 10 év, kutyafüle. Gondolhatja komolyan.
15/18 anonim válasza:
Mindenki le fog hurrogni, tudom, de azert leirom: 20 evesen jottem ossze az akkor 40 eves ferjemmel... 8 eve vagyunk hazasok es imadjuk egymast!
Szoval igen, akarhat komolyat is!
16/18 anonim válasza:
IGEN! Ha sokat beszélgettek, aminek nem a szex a fő témája. Ha folyton arról beszél, akkor valószínűleg tényleg csak szexelni akar egy jót. Viszont a hosszú tartalmas komoly beszélgetéseknél felmerülhet, hogy tényleg az intelligenciád fogta meg, és nem a segged. Személy szerint én nem az idősebb férfiakat (nem pasikat) kedvelem. 19L
17/18 anonim válasza:
Szánalmas vagy 9-es. Ilyet is csak az irigy tehenek írnak, akiket csak az áram kúr meg. Ennyi erővel a csajok meg csak a pinájuk után mennek.
Amúgy a tíz év az elég sok.
18/18 anonim válasza:
Miért ne?
Azért egy 19 éves már nem gyerek, a 29 éves férfi meg nem feltétlen akar rögtön házasságot és gyereket. Tehát simán elképzelhető, hogy összejöttök, együtt vagytok pár évet, aztán meg jön az igazán komoly dolog.
Amúgy 15 évesen volt az első párkapcsolatom, 2 évig tartott a sráccal, és nem az én szívem tört össze, hanem az övé, és akkor 25 éves volt, mikor megismerkedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!