Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves lánytól egy 29 éves férfi akarhat bármi komolyat is?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon kevés esélyt látok rá, de érdekel, ti miként gondoljátok.2016. jan. 28. 20:41
1/18 anonim válasza:
Friss puncit akar csak biztos azt csumi
2/18 Igen, én vagyok! :) válasza:
Akarhat, de nem valószínű.
3/18 anonim válasza:
szerintem nem, nem foglalkoznék vele
21L
4/18 anonim válasza:
Az a férfi gondolkodásától függ :)
Két esélyes :)
Kérdezd meg tőle akkor tuti infót kapsz :))
5/18 anonim válasza:
Én nem csak akartam.Tettem is.
Erre az idő adhat választ. Ha hosszabb ideje udvarol.Akkor esélyes,hogy komolyak a szándékai.
6/18 anonim válasza:
Ennyi alapján hogyan tudhatnánk? Ha komoly a srác, és a csaj sem egy széltoló, akkor simán. Más esetben max egy komoly szex (kapcsolat).
7/18 anonim válasza:
Hülye kérdés. Persze. Közöttünk is 8 év van és komoly a dolog.
8/18 A kérdező kommentje:
Oké, nekem is erős kételyeim vannak, mert alig ismerjük egymást.
2016. jan. 28. 21:12
9/18 anonim válasza:
Ezt jegyezd meg jól minden férfi csak szexet akar,és a farka után megy.
10/18 anonim válasza:
18 éves volt a barátnőm, én pedig 33 éves nős férfi.
A házasságig jutottunk. Válás lett a vége, de nem igazán a 15 év különbség miatt! Most 18 éves a fiam.
Ha nőtlen, nagyon komolyan is gondolhatja! De lehet hogy csak szexet akar!
Mi honnan tudhatnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!