Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Amit leírtál, hogy filmezés és közben, bocsi, de ez gáz és iszonyat gyerekes!
Figy, mivel még szűz, előbb szóban kéne átbeszélni a dolgokat, beszélni kéne a védekezésről..stb. Előbb csókolózzatok, pettingeljetek. Honnan tudod, hogy ő készen van-e már lelkiekben is erre?
Csak magamból kiindulva 2 hónap utána BIZTOS, hogy nem feküdnék még le!!
Szóval, előbb BESZÉLJETEK róla, és mikor már ő is akarja, akkor mehet a mehet!
Így van fontos a kommunikáció előtte is,és közben is nagyon!
Legalább olyan fontos,hogy a környezet megfelelően nyugodt legyen,hogy el tudja engedni magát.
Ez nagy dolog,légy gyengéd és figyelmes,vigyázz rá.
Ne haragudj, de hány éves vagy kérdező? az elsőt egy film közben?! - esetleg megjegyezze a film címét is :D, én nem hogy nem feküdnék le veled, de egy ilyen próba után nem is járnék veled
ha már átbeszéltétek és tudod hogy akarja, szépen egy romantikus vacsi után az ágyban gyengéden. - ez pl.: elég jó és szép, de ehhez érdemes egy kis energiát is fektetni, friss ágynemű, hangulatos fények stb...
Mi párommal lassan másfél éve vagyunk együtt, és még szűz vagyok.
17L.
Figyelj kérdező, nem kell a romantikus vacsi, elég csupán egy halk zene, egymásra való figyelés, beszélgetés..stb.
Én is úgy veszítettem el, hogy közben a párom szülei a nappaliban voltak és egy ajtó választott el minket.
És lehet, hogy nem is első próbálkozásra fog sikerülni, úgyhogy ezt is kalkuláld bele azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!