Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan azt csináljam meg vele?
Kb fél éve szakítottunk, mert ő "túl jó nő" . Két éve mikor összejöttünk akkor még minden oké volt, akkor sem volt csúnya, de most bombanő lett belőle pár év alatt. Barátnői mindig piszkálták hogy keressen jobb pasit. Amúgy nem arcra volt velem gond, hanem pl 180/90kg voltam, nem kövér, de kicsit elhízott, meg hosszú hajam volt, ami tényleg nem illet az arcomhoz . Szóval összeszólalkoztunk barátnőivel, aztán elmentek bulizni és mondjam azt hogy ffi ismerőseit le akarta szpni? Mert ezt akarta részegen, ennyi, betelt. Elmondtam hogy szerintem mekkora rbancok a barátnői és szakítottunk.
Fél éven át napi 2-6 órát edzettem, ebből 17km futás, +többi otthon, emellett fával dolgoztam.
Meg is lett az eredménye, helyes táplálkozás mellett kigyúrtam magam, rendbe tettem magam.
Most meg itt sír hogy nem talál barátot és kezdjük újra.
Na.. Engem már abszolút nem érdekel, nem is szeretem.
Megérdemelne egy kis szívatást?
Nem szeretem! LEírtam!
Szerintem túl jó nőnek tartja magát. Elkrvásodott, bulikon kívül máshol nem szedi fel senki, mert neki azok nem jók. Meg ő komoly kapcsolatot szeretne, de ott nem talál ahol keres.
Ne foglalkozz vele,az a legnagyobb büntetés.Ilyen nő nem is kellene.
Remélem,minél előbb találsz egy rendes lányt.
Igazatok van, hagyom az egészet.
Lelkemnek igaz hogy jólesne, de azt a lányt sem akarom megbántani akivel összejönnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!