Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most csináljam kicsit másképp?
Sziasztok, nagyon rámenős vagyok gyakorlatilag, az első randin le szoktam feküdni velük. Viszont egyszer ki próbáltam, hogy milyen lenne ha kicsit vissza fognám magamat. Hát az lett a vége hogy többet, nem találkoztunk a nővel... Viszont volt olyan is hogy 1.3 évnél feküdtünk le, mert szexuálisan zaklatták, és sok idő kellet mire megnyílt szexuális téren. De így nagyrészt az első randin meg történnek a dolgok. Ezért így nem valami, hosszan tartó és érdekes a kapcsolatunk. Meg ismertem egy 16 éves lányt, 3 kapcsolata volt eddig és 2. feküdt le összesen. Nagyon de nagyon szimpatikus számomra, én úgy gondoltam hogy első randin sétálnánk, közben vagy a végén megcsókolnám és ennyi... Nem olyan rámenősen, de szépen és lassan jutnánk el a szexig, addig is ismerkednénk, beszélgetnénk hogy jobban megismerjük egymást. Nem szeretném elszúrni, nagyon aranyos meg minden.:)
Párnapja beszélgetünk csak. De viszont van amiben hasonlítunk. Küldtem magamról képet neki, és ő is magáról. Azt írta hogy nagyon szép szemem van. Egyszer rá kérdeztem, hogy párkapcsolatok terén hogyan áll. Azt írta meg van így egyedül is, jól érzi magát így is. Valamelyik nap meg kérdeztem, hogy lenne-e kedve találkozni azt írta igen. Még pontosan nem beszéltük meg hogy mikkor és hol.:) Ja és eddig a beszélgetésünk óta csak egyszer kezdeményezte le a beszélgetést. Azt mondta aggódott.:) Röviden ennyi nagyjából 1 hete beszélgetünk... Én 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!