Szeretném kicserélni, de z eredeti másképp van beszerelve, hogyan csináljam? (Bővebben lent)
Szóval szeretnék új ventilátort a videókártyámra(ATI Radeon 9550) de amit neten lehet rendelni azok olyanok hogy van a vezetékének a végén egy fehér dugasz amit a gépben lévő dugasszal kell összekötni. Ami viszont alapból van a gépemben ott nem így van összerakva hanem a piros-fekete drót rá van forrasztva a videókártyára, vagyis így néz ki: [link]
Az ilyen ventilátort hogyan cserélhetem le másikra?:S
Rövidebben és érthetőbben: Alapból így van beszerelve a ventilátor mint ezen a képen -> [link] vagyis rá van forrasztva a videókártyára, vagy nem forrasztva a lényeg az hogy csak letépni tudom.
Amilyet pedig venni lehet az így néz ki -> [link] vagyis a végén egy dugaccsal amit a gépben lévőkre kell rádugni.
A mellékelt képen is dugóval van összekapcsolva!
Ha mégsem, akkor elvágod, szín szerint összeforrasztod az újjal, leszigeteled, és kész!
sehogy. uj huto kell ra.
ami most van rajta huto, abbol csak a ventilatort ugyan ki tudod szedni, de a masikat nem fogod tudni betenni.
Ilyen ventilatort amugysem erre talaltak ki.
A komment megírásának időpontja: ma 20:17
Nagyjából igen!
Csak azért nem javasolom közvetlenül beforrasztani, mert a kérdésed alapján nem hiszem, hogy lenne otthon hőszabályozós forrasztó állomásod. :)
A komment megírásának időpontja: ma 20:20
A képet te raktad fel, hogy olyan a kártyád, és csak bejelöltem!
A válasz megírásának időpontja: ma 20:21
Köszi. Hát igen, nincs forrasztó állomásom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!