Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elélvezni ujjazással?
Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy sose tudnék ezzel elélvezni.Pisilési ingerem van,de ezen kívül mást nem érzek.Csikló simogatással tudok csak elélvezni,ujjazással miért nem?2016. jan. 27. 10:27
1/7 anonim válasza:
Próbáltad már a kettőt egyszerre?
2/7 anonim válasza:
Hajlítsd be az ujjad,olyan kampószerűen, és told 2 vagy 3 ujjal,hajrá ;)
Mellesleg keress egy férfit,a többit majd ő intézi. :D
3/7 anonim válasza:
Pisilj előtte. Normális, hogy olyan érzésed van, de nem fogsz bepisilni :D ne félj csak hagyj magadnak időt.
4/7 anonim válasza:
A nők egy jelentős része csak csikló ingerléssel tud elélvezni.
5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam úgy,hogy közben csiklót is simogatom,meg ujjazom is,úgy persze eltudok élvezni,de az is csak csiklói orgazmus,nem hüvelyi.Nem kell igazából pisilni,csak ujjazáskor érzem ezt.Behajlított ujjal sem megy,pedig már néztem pár videót,hogy kéne csinálnom.És semmi :/ Akár órákig is csinálhatnám,akkor se élveznék el :( Csak kíváncsi lettem volna az érzésre,hogy ujjazással milyen lehet elélvezni.
2016. jan. 27. 12:38
7/7 anonim válasza:
Szerintem neked egyszerre 2 falloszra lenne szükséged. Na, az sem rossz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!