Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezmiatt nem tudok elélvezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezmiatt nem tudok elélvezni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
mikor a párom orálisan kényesztet az nagyon jó, de pár perc után érzem h fingamon kell, és inkább mondom neki hogy hagyja abba és szexeljünk, hátha mikor orálisan orgazmusom van akk nem tudom visszatartani a fingást sem, így nem akarok orgazmust sem, ő ebből azt gondolja h nem élvezem mikor nyal,pedig nem így van, csupán nem akarom elvenni a kedvét tőle, na meg nekem is ciki lenne...mikor ő van felül és érzem h nemsokára orgazmusom lesz akkor is érzem néha h finganom kell, és ezmiatt nem merek elélvezni. mit lehet ezzel kezdeni?? 22 / l
2016. jan. 23. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kevesebb hagymásbab megoldást kínál! :D
2016. jan. 23. 22:37
 2/13 A kérdező kommentje:
nem eszek olyan kajákat ami puffaszt
2016. jan. 23. 22:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Ereszd el magad nyugodtan. :D

Előtte megbeszéled vele, mire számítson. Egy kósza fingon szerintem jót fog nevetni. :D

Ilyenről még nem hallottam. Még aaz is lehet hogy kifogsz egy fing fétises srácot. :D

2016. jan. 23. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Sex előtt jól fingd ki magad , de ne kamuzz inkább...
2016. jan. 23. 22:44
 5/13 A kérdező kommentje:
hát már megemlítettem neki h nem azért mondom h hagyja abba a nyalást mert nem élvezem csupán a gázok...mondta ha odafinganék el is menne a kedve az egésztől, szex közben nem zavarja akk nevet , na de orális közben nem illik...
2016. jan. 23. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. :D Ugyan nem vagyok fing fétises, de nem menne el tőle a kedvem. :D
2016. jan. 23. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Mondd h csak kamuzol kérlek :D
2016. jan. 23. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Látszódik, hogy nem vagytok még együtt elég ideje. Nem mertek egymás előtt fingani.

Pedig a megszokás legfőbb jele, amikor már orrba-szájba megy a fingás a másik társaságában.

2016. jan. 23. 22:55
 9/13 srac.s ***** válasza:

Próbálj meg aktus előtt beülni a wc-re és üríteni... ;)

Hiába írnám most azt, hogy engem nem zavar, ha azt írod, hogy a párodat igen.... ez esetben próbálj kicsit rákészülni, ha kevesebb anyag van odabent, akkor kevesebb az esélye a gázok képződésének is. ;)

2016. jan. 23. 23:15
 10/13 A kérdező kommentje:
ó dehogynem merünk egymás elött fingani, sokszor kiüldözzük egymást a szobából akkorákat durrantunk, de szex meg orális közben más...
2016. jan. 23. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!