Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek eddig nem sikerült a hüvelyi orgazmus, bár sokat próbálkoztam, és ő is magának (ujjazással). Ezek ellenére képes lehet e elélvezni majd sex közben ha oda jutunk?
Azt írtad, hogy csikló orgazmusig is nehezen jut el a barátnőd.
Ha van kedved, olvasd el ebben a kérdésben a 9. hozzászólást az orális kényeztetésről (Dowd nevű felhasználó válasza), hátha találsz benne számodra hasznosat.
(Női szemmel nézve ennél jobb, hasznosabb leírást és tanácsokat nem láttam még sehol ebben a témában.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__50..
Öhhhm....
Nekem a volt barátnőmnek is ez volt... A csikló orgazmust 5 perc alatt el tudtam érni csak a nyelvemmel... A hüvelyi pedig jó párszor sikerült , de ez nem volt elég...
Elvileg a lányok 30% képes rá...
Azt mondta , hogy isteni vagyok az ágyban , de sokszor nincs meg az , hogy elérje a csúcsot...
Gondolom ez is oka volt , hogy vége lett...
"nemigazán tudom neki elérni a csiklós orgazmust se .. a sexben bízok a legjobban"
Pedig sokkal több esélyes van arra, hogy a csikló orgazmusig el tudod juttatni.
Egyrészt erre a nők túlnyomó része képes, - a hüvelyivel ellentében - , másrészt, mint írtad, csikló orgamusa már volt is.
Ha saját magát kényezteti, akkor is viszonylag nehezen jut el az orgazmusig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!