Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem mindenhol szexelne, miért csak az jár a fejében?
Nem xopnál le egy nagy büdös faxt?
De, csak nem a tiédet.
Pár ilyen válasz és leszokik róla.
Ez már nem arról szól, hogy kíván, hane arról, hogy meg akar alázni.
És mi lenne, ha fordítanál a helyzeten? Én a helyedben egy váratlan pillanatban belökném az ágyba, jól kikötözném, betömném, leragasztanám a száját, és szépen elmondanám neki, hogy "Innentől a szex csak rólam fog szólni. Neked az egyetlen örömöd az lesz, hogy boldoggá tehetsz engem, lesni fogod az óhajaimat."
És abban a pillanatban jól felizgatnám, és tudatnám vele, hogy "én háromszor akarok elélvezni, és te szépen bírni fogod elélvezés nélkül, különben büntetést kapsz". Lovagolnék rajta, ringatnám rajta a csípőmet, karmolnám a mellkasát érzékien stb. Ha elélveztem háromszor, hoznék némi jeget, amit a farkára tennék, hadd lankadjon le neki és menjen össze kicsire. Nem élvezhetne el ezzel az alkalommal. Erényövet tennék a farkára, a kulcsot jól eldugnám, és míg ki van kötözve, lefektetném a szabályokat: "Jól figyelj! Ha jó kisfiú leszel, kedves leszel velem, nem beszélsz hozzám mocskos dolgokat, nem hozod fel egyszer sem a szexet, holnap megengedem, hogy elélvezz. Ha nem így teszel, egy hétig rajtad marad az erényöv."
Fontos, hogy legyél szavatartó, a bizalmat ne rontsa le ez a játék. Ha pedig bedurvul, netán megüt téged, azonnal látleletet vetetnék és tudatnám vele, hogy hajlandó vagyok feljelenteni őt.
22/L
Remélem ez egy kamu kérdés.Ha nem akkor az emberiség megérett a pusztulásra :D
Na viccet félretéve jó nagy bunkó a férjed.Előttem írták ez orvosi est.Egyszer szólna ilyet akkor a házasságnak annyi lenne.Legyen benned egy kis tartás.
Nem kezdett elszedni vagy inni valamit a férjed?Gondolok alkoholra/drogra?Mert akkor szokott valaki így kifordulni magából.Mondd neki hogy önkielégítsen hát ha akkor nem lenne ennyire "kanos".
Ha sokáig folytatja ezt a viselkedést és nem érzed magad jól a házasságba lehet gondolkodni kéne váláson ne hogy lelkileg tönkre menj és miatta megutáld a szexet.A szex elvileg egy örömforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!