Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan keltsem fel a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a magyar tanárom figyelmét?

Figyelt kérdés
Magán tanár, hazához járok. Már leérettségiztem egy éve, de emelet magyarra készít fel. 14 Évvel idősebb nálam. A világ legrendesebb és leghelyesebb férfija. Hogyan vonjam magamra a figyelmét, ha nála vagyok. Csinos vagyok, de annyira nem kirívó. Mit tegyek, mondjak, hogy lejöjjön, hogy gondolt e már rám úgy, mint nőre?
2016. jan. 22. 07:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha már ennyire személyesek vagyunk: anya nem gondol rólam semmit,nem is ismertem. Apám alkoholista, jó ha heti egyszer beszélek vele. Mindig jó voltam magyarból, de egy évvel ezelőtt nem volt alkalmam rendesen készülni egy emelt szintre. Most van időm, energiám rá. Tanulok minden nap, nem egy buta lotyó vagyok. Korom majdnem eltaláltad, 20 éves vagyok. Az meg már nem mindegy, hogy le szeretnék feküdni egy egyedülálló, vonzó férfival? "Hivatalosan" nem a tanárom, szóval ez a probléma is mellőzhető.

Nem védem meg magam, de ha nem tudsz a háttérről csak simán reagálj a kérdésre vagy állj tovább, de ne személyeskedj.

A többieknek köszönöm az infókat. :)

2016. jan. 22. 18:00
 12/13 Krisztike 95 ***** válasza:
Kihívó öltözködéssel.
2016. jan. 22. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
egy 5 ös dogával
2016. jan. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!