Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy keltsem fel a magyar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keltsem fel a magyar tanárom figyelmét?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok azzal, hogy nem helyes de nem tudok parancsolni a hangnak a fejemben mikor meglátom..

2015. nov. 20. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi a korkülönbség? Attól függ szerintem mennyire helytelen.
2015. nov. 20. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a hangtól.

15/F

2015. nov. 20. 18:19
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerintem sehogyse, nem érdemes. Őt kecsuknàk egyből, te meg....
2015. nov. 20. 18:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Van vagy 10 év
2015. nov. 20. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ugorj ki az ablakon akkor biztos rád figyel majd
2015. nov. 20. 18:36
 6/9 anonim válasza:
mennyi idös vagy? és mennyi a tanár? lány vagy fiú vagy?
2015. nov. 22. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Szoknya bugyi nélkül
2015. dec. 11. 16:17
 8/9 Picur0306 válasza:
91%
Hát ez egy elég nehéz dolog...Van a tanárnak felesége,családja?Mert ha igen,akkor ne foglalkozz ezzel!Amúgy kezdj vele beszélgetni,találj olyan témákat,amikről tudtok bestélgetni.Ez jó kezdetnek,de ne légy túlságosan rámenős,igaz,hogy sok férfi bukik az erkölcstelen lányokra,de szerintem egy férfi,aki tanár,az van olyan intelligens,hogy ne csak a melleiddel tudd meghódítani.A pasiknak bejön,ha egy lány okos,persze kicsit csípd ki magad,mikor lesz vele órád,és ha látja,hogy jobban figyelsz az óráin,aktív vagy akkor felfigyel rád.Remélem,hogy tudtam segíteni :D
2015. dec. 26. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Picur hülyeséget mond, amiket leírt, az működik akárhol, de iskolában a tanár-diák között nincs helye flörtnek, meghódításnak, mert ott nem pasik és nők vannak, akik egymásra vadásznak, hanem tanárok és diákok. A tanároknak pedig felelősségük van abban, hogy nevelő munkát végezzenek, amibe nem fér bele, hogy a lánykák melleit nézegessék. Úgyhogy gondolkozz már el magadon, hogy milyen marhaságokat írsz a kérdezőnek, akivel inkább felnőtt módjára kéne elbeszélgetni arról, hogy működik a világ, és nem hülyeségekkel tömni a fejét, amit az idióta tini filmekben ígyis lát eleget.

Csak azért írom ezt, mert mentálisan sokkal jobban kijössz Kérdező a helyzetből, ha inkább más pasik után kajtatsz a tanár helyett. Mert ha belelovvallod magad a tanár témába, meg is ütheted a bokádat, és szinte biztos, hogy úgy jössz ki belőle, hogy össze fog törni a szíved.

2016. máj. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!