Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? Van még nála esélyem? :/

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam aki alsóban (3.-4.oszt.ban)szerelmes volt belém de akkor "volt pasim"(amennyire egy gyereknek lehet pasija...)és lekoppintottam és olyat mondott h megöllek, utállak stb...De most már 8.osztályosok vagyunk ès rájöttem hogy szeretem..Egy 1,5 hónapja egy osztálybuliról hazakísért,tök jót beszélgettünk és a végén megöleltük egymást,csak akkor mondta h tetszik neki kèt lány is az osztályból de nem tud választani :(

Egy ennyi idōs fiú még kifejezheti úgy a szerelmét,hogy néha elveszi az üvegemet és megvárja amég szaladok utána?Ma meg a szekrényeknél elvette a kulcsom és betette a zsebébe és benyúltam érte és ott megfogta a kezem és mondta neki egy srác h ne így udvarolj erre azt mondta h nem udvarolok csak hülyéskedek...Utána meg mondta h kísérjem el a vasútállomásra

Köszi a segítséget elōre is!!

2015. nov. 13. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt vmi nagyon nem stimmel.Sztem te vagy az egyik lány a kettő közül. Tuti többet érez irantad hiaba tagadja szavakkal ha a tettek azt sugalljak h szeret még, meg ez nem mulik el csak ugy. Legyel vele sokat Es hatha kiderul.;)
2015. nov. 13. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát négy év elég sok idő,de ha jóban vagytok még lehet nála esélyed. Mosolyogj rá sokat,tegyél apró célzásokat hogy tetszik neked.
2015. nov. 13. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy köszi! 💓

Ezzel csak annyi a gond,hogy személy szerint megnevezte azt a két lányt,de az egyik se én voltam..

Bocsi h egy kicsit zavarosan írtam le de mikor"lepattintottam" akkor megromlott a kapcsolatunk aztán úgy tavaly elkezdünk megint jóba lenni...

Egy hónap alatt megváltozhatott az h èn kerültem az egyik lány helyébe?

2015. nov. 13. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet féltékennyé akart tenni. Én azt is el tudom képzelni. Mármint miért pont neked mondana ilyeneket?
2015. nov. 13. 15:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van :)

Bár nme tudja hogy tetszik nekem,de lehet

Köszönöm neked is meg az egyes és a 2-es kommentelōnrk is a választ!

2015. nov. 13. 15:23
 6/9 anonim válasza:
Ahogy leirtad elég jóban vagytok. Úgy tudod legjobban felhívni a figyelmét, hogy nem Törödsz vele egy ideig. Ez nagyon zavarni fogja ezért keresni fogja a társaságod. Hidd el működik.
2015. nov. 14. 02:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! :)
2015. nov. 14. 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, mi lett veletek?😊
2016. jan. 2. 18:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Semmi :/

De köszönöm az érdeklōdésed! 😘

2016. jan. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!