Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? Van még nála esélyem? :/
Van egy osztálytársam aki alsóban (3.-4.oszt.ban)szerelmes volt belém de akkor "volt pasim"(amennyire egy gyereknek lehet pasija...)és lekoppintottam és olyat mondott h megöllek, utállak stb...De most már 8.osztályosok vagyunk ès rájöttem hogy szeretem..Egy 1,5 hónapja egy osztálybuliról hazakísért,tök jót beszélgettünk és a végén megöleltük egymást,csak akkor mondta h tetszik neki kèt lány is az osztályból de nem tud választani :(
Egy ennyi idōs fiú még kifejezheti úgy a szerelmét,hogy néha elveszi az üvegemet és megvárja amég szaladok utána?Ma meg a szekrényeknél elvette a kulcsom és betette a zsebébe és benyúltam érte és ott megfogta a kezem és mondta neki egy srác h ne így udvarolj erre azt mondta h nem udvarolok csak hülyéskedek...Utána meg mondta h kísérjem el a vasútállomásra
Köszi a segítséget elōre is!!
Aranyos vagy köszi! 💓
Ezzel csak annyi a gond,hogy személy szerint megnevezte azt a két lányt,de az egyik se én voltam..
Bocsi h egy kicsit zavarosan írtam le de mikor"lepattintottam" akkor megromlott a kapcsolatunk aztán úgy tavaly elkezdünk megint jóba lenni...
Egy hónap alatt megváltozhatott az h èn kerültem az egyik lány helyébe?
Lehet igazad van :)
Bár nme tudja hogy tetszik nekem,de lehet
Köszönöm neked is meg az egyes és a 2-es kommentelōnrk is a választ!
Semmi :/
De köszönöm az érdeklōdésed! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!