Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hivjam fel magamra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hivjam fel magamra a figyelmet? 18/L

Figyelt kérdés

Van 1 srac, akin azt erzem, hogy mindenkit igyekszik feltekennye tenni, magyon sok lannyal flortol

sokmindenkit dicserget, koztuk engem is. Viszonylag sokat szoktunk beszelgetni, es tudom, hogy 'jo csajnak' tart. Megis, nem tudom, hogyan hivjam fel komolyabban magamra a figyelmet, vagy esetleg hogyan jelezzem neki, hogy nekem tenyleg bejon.

2015. okt. 19. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Fb-on kezdj el vele dumálni. Ha tényleg akar tőled valamit, akkor úgyis alakul. De az ilyen srác valószínű csak megdugni akar, ne nagyon éld bele magad.
2015. okt. 19. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerüen megkérdezed tőle, hogy van-e nála esélyed arra hogy járjatok, amúgy nem biztos, hogy ő a megfelelő személy, ha hosszantartó kapcsolatra vágysz.
2015. okt. 19. 13:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem akar csak megdugni, nem olyan, es beszelek vele facebookon es eloben is. Valami strategiara lennek kivancsi, mit mondjak neki, mutassam, hogy nekem elegge szimpatikus, vagy inkabb probaljam feltekennye tenni? Hogyan tudnam elerni, higy belemessen, sracok nektek milyen strategia jon be?
2015. okt. 20. 14:57
 4/4 anonim válasza:
Egy ideig ne keressd max 1hetig..ha keressni fog nyilvan erdekled..ha meg más lanyok felé is hajol tudd meg hogy azokal milyen visszonyba van...vagy legegyszerubb el mondod neki szereted..hogy komolyat akarsz...stb..stb.. Állj a sarkadra!legyel maga biztos..
2015. okt. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!