Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a magyar tanárom figyelmét?
Miféle csalódásra? Nem tervezek és esküvőt meg 8 gyereket tőle :)
De ez a kérdés, milyen jelzéseket adjak? Milyen testbeszéd stb? Ami nem túl ringyós, mert az neki is lejönne, hogy nem én vagyok.
Valószínűleg pont ennyire vagy jó. Megdugni, és kész.
otthon meg azt hiszik, a jó kislányuk magyart megy tanulni, közben meg.....gázvagy :(
Nem értem az előző válaszolónak miért kell ilyen taplónak lennie... Ilyen válaszokat felesleges ide leírni.
Nem mindenki születik ilyen hatalmas önbizalommal és tapasztalattal párkapcsolati téren, mint ez a tapló beszólogató. Biztos az intelligenciája vonzotta az eddigi párjait, már ha voltak...
Nos, kedves kérdező, ha már a következő lépés is jöhet, akkor talán nyert ügyed van :) Puhatolózz nála az életéről, eddigi kapcsolatairól, és aztán már tudod, menni fog magától. Ha meg tudtok nyílni egymásnak, akkor nincs gond. Finoman lépésekről lépésekre haladva keltsd fel magadra a figyelmét, és ha nem elutasító, akkor nyílt az út.
#6: Nagyon jó emberismerő vagy. Tényleg van önbizalmam és tapasztaltnak mondható vagyok párkapcsolati téren is.
Taplónak nem mondanám magam, a válaszom a kérdés szintjéhez igazodik, MINDIG. :)
Örülök, hogy én vagyok itt a nem normális, és nem azok, akik beajánlgatják egy leírtak alapján 19 körüli lánynak, hogy dugassa meg magát a magyar tanárával.
Komolyan mondom, ez röhejes. Gratulálok!
Üdv: Az előző válaszoló.
Nem tudom, feltűnt-e, de a kérdező nem bírálatot kért, hanem választ.
Ha te csak erre vagy képes, kedves előző hozzászóló, akkor gratulálok. Akkor inkább ne írj semmit.
Én sem azt írom, hogy feltétlenül tegye meg, hanem csupán a kérdésre koncentrálva VÁLASZ-lehetőséget írok.
A válaszaim rejtett jelentése: NE tedd meg!
Azt bízd rám, hogy én mit írok ide és mit nem. Ha a kérdezőnek nem tetszik valami, akkor majd ő szépen megvédi magát, neked ezen igazán nem kellene erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!