Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan keltsem fel a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a magyar tanárom figyelmét?

Figyelt kérdés
Magán tanár, hazához járok. Már leérettségiztem egy éve, de emelet magyarra készít fel. 14 Évvel idősebb nálam. A világ legrendesebb és leghelyesebb férfija. Hogyan vonjam magamra a figyelmét, ha nála vagyok. Csinos vagyok, de annyira nem kirívó. Mit tegyek, mondjak, hogy lejöjjön, hogy gondolt e már rám úgy, mint nőre?
2016. jan. 22. 07:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kezdj el hozza jarni szexi cuccokban, kacerkodj vele (testbeszed, gesztusok, mimika stb.). Aztan, ha megtortenik a dolog es vege lesz, akkor keszulj fel a csalodasra.
2016. jan. 22. 08:37
 2/13 A kérdező kommentje:

Miféle csalódásra? Nem tervezek és esküvőt meg 8 gyereket tőle :)

De ez a kérdés, milyen jelzéseket adjak? Milyen testbeszéd stb? Ami nem túl ringyós, mert az neki is lejönne, hogy nem én vagyok.

2016. jan. 22. 09:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Először is kezdj el beszélgetni vele semleges dolgokról, ne a közös feladataitokról. Ha úgy veszed észre, hogy szívesen beszélget veled, és a szimpátia is kialakul, akkor kezdhetsz tovább gondolkodni. Ha úgy érzed, hogy nyitott az irányodba, akkor már jöhetnek a női praktikák, a csinos ruhák, kacérkodás. Ha látod rajta, hogy ez imponál neki, akkor mindig egy kicsivel menj tovább a kacérkodásban. Ha veszi a lapot, le fog neki jönni, hogy többet szeretnél.
2016. jan. 22. 09:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Két órát vagyok nála, abból egy óra mindig elmegy a beszélgetésre, kedves érdeklődő, szívesen ereszkedik el a feladatunktól. Egyszer már kaját is rendelt, amíg ott voltam, pedig mondta, hogy előtte ő evett, csak korgott a hasam, mert én viszont semmit nem ettem egész nap. Szóval jöhet a kövi lépés. Csak béna vagyok, nem tudok pasizni :D De akkor ma csinosan libbenek be hozzá és továbbá fogalmam sincs, hogy fogok vele kacérkodni, de hátha nem vág pofán érte :D
2016. jan. 22. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:
21%

Valószínűleg pont ennyire vagy jó. Megdugni, és kész.

otthon meg azt hiszik, a jó kislányuk magyart megy tanulni, közben meg.....gázvagy :(

2016. jan. 22. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem az előző válaszolónak miért kell ilyen taplónak lennie... Ilyen válaszokat felesleges ide leírni.

Nem mindenki születik ilyen hatalmas önbizalommal és tapasztalattal párkapcsolati téren, mint ez a tapló beszólogató. Biztos az intelligenciája vonzotta az eddigi párjait, már ha voltak...

Nos, kedves kérdező, ha már a következő lépés is jöhet, akkor talán nyert ügyed van :) Puhatolózz nála az életéről, eddigi kapcsolatairól, és aztán már tudod, menni fog magától. Ha meg tudtok nyílni egymásnak, akkor nincs gond. Finoman lépésekről lépésekre haladva keltsd fel magadra a figyelmét, és ha nem elutasító, akkor nyílt az út.

2016. jan. 22. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

#6: Nagyon jó emberismerő vagy. Tényleg van önbizalmam és tapasztaltnak mondható vagyok párkapcsolati téren is.

Taplónak nem mondanám magam, a válaszom a kérdés szintjéhez igazodik, MINDIG. :)

Örülök, hogy én vagyok itt a nem normális, és nem azok, akik beajánlgatják egy leírtak alapján 19 körüli lánynak, hogy dugassa meg magát a magyar tanárával.

Komolyan mondom, ez röhejes. Gratulálok!

Üdv: Az előző válaszoló.

2016. jan. 22. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom, feltűnt-e, de a kérdező nem bírálatot kért, hanem választ.

Ha te csak erre vagy képes, kedves előző hozzászóló, akkor gratulálok. Akkor inkább ne írj semmit.

Én sem azt írom, hogy feltétlenül tegye meg, hanem csupán a kérdésre koncentrálva VÁLASZ-lehetőséget írok.

2016. jan. 22. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

A válaszaim rejtett jelentése: NE tedd meg!

Azt bízd rám, hogy én mit írok ide és mit nem. Ha a kérdezőnek nem tetszik valami, akkor majd ő szépen megvédi magát, neked ezen igazán nem kellene erőlködni.

2016. jan. 22. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Tanulj rendesen.
2016. jan. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!